Rating: 3.9 op 5 (36 stemmen)
 

Club Roxy opende op 10 november 2011 haar deuren in de Shop. De Shop was vroeger het kot van de dokwerkers waar hen werk werd toegewezen.

De Roxy is een initiatief van Stefan Van Den Bergh en Eddy Roothaert (Velvet Lounge).  

Club Roxy richt zich op hippe vogels vanaf 22 jaar en is een club waar ook dertigers zich thuis voelen.

ROXY ANTWERP is gedurende enkele weken gesloten geweest om plaats te maken voor nieuwe uitdagingen. Van pop-up club naar een volledig vernieuwde discotheek, op een andere locatie maar eigelijk wel letterlijk naast de deur.

"We hebben een ander deel van "The Shop" in gebruik genomen, maar deze keer om te blijven." 

ROXY ANTWERP is een leuke hippe club met op verschillende dagen een andere stijl van uitgaan. 

Dinsdag is het befaamde MARDI concept waarbij jong maar zeker ook het oudere clienteel volledig uit de bol kan gaan vanaf 22:00u op DISCO, OLDIES EN DE LAATSTE NIEUWE HITS. 

Donderdag, de studentenavond zal weldra open gaan.

Op vrijdag is GLAMRUSH de host waarbij de beste Urban en R&B wordt gedraaid. Zaterdag is dan weer de hipste nacht van de week in Antwerpen en wil je genieten van glitter en glamour dan moet je zeker aanwezig zijn op Zaterdag.

Dress 2 impress, breng leuk gezelschap mee en je word een roemrijke nacht beloofd. Vier je verjaardag en krijg super leuke dingen wanneer Roxy jou mag ontvangen! 

Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Club/Discotheek
Soort muziek: 
Dance
Openingsdagen: 
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
wijk: 
Adres

Rijnkaai 4
2000 Antwerpen

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoUitgaansplaatsen in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Club Roxy

 
BezoekerEvangelio (Angel Nivo) Fergadis
5
Geachte heren en dames van de Roxy kunnen jullie me vertellen waarom ik door jullie portier niet meer binnen mag want ik heb me namelijk wreed geamuseerd samen met mijn neef de vorige vrijdagnacht ik heb alleen mijn eigen geweest en ik heb voor de zaak totaal geen problemen veroorzaakt integendeel de organisator van het feestje toen heeft me zelfs aanbevolen om zeker elke donderdag en vrijdag te komen omdat naar het schijnt ladies night is en precies daarvoor laat hij mij niet binnen want volgens hem was het erover hoe ik met de meisjes danste maar ik kan er niets aan doen want ik ging zelfs op plaatsen dansen waar helemaal geen volk danste en toch kwamen er meisjes met me dansen ik heb dat in elke club waar ik ga maar ik schrijf dit naar jullie omdat ik uw club de BESTE van t'stad vindt met de BESTE muziek ik kan er echt niks aan doen dat ik een echte womanizer ben dat ben ik al sinds mijn 5de leeftijd maar ik heb nooit last veroorzaakt en ik zal zelfs mega grote reklame over jullie maken omdat ik wereldwijd bekend ben zelfs op google+ dat was het dan ik hoop dat jullie een beetje begrip hebben en me kunnen laten weten dat ik wel of niet in jullie club welkom ben en gelieve geen uitnodigingen sturen naar mij als ik niet meer welkom ben want dat is heel frustrerend groetjes en dank u voor uw aandacht

Foto's van Club Roxy

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Volg ons op Facebook