bollekesfeest

200.000 bezoekers voor Bollekesfeest

Het Bollekesfeest bracht de laatste drie dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar de pleinen in de Antwerpse binnenstad. Deze editie, met een aantal nieuwigheden, klokte af op 200 000 bezoekers. Wat elf jaar gelden begon als een culinair festijn groeide uit tot een groots, hedendaags volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet.
 
De elfde editie van het Bollekesfeest werd een succes. Van vrijdag tot en met vandaag bezochten in totaal 200 000 bezoekers het evenement.meer over:

Bollekesfeest 2017

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus 2017 laat het Bollekesfeest de Antwerpse binnenstad opnieuw bruisen. Wat 11 jaar geleden begon als een culinair festival is uitgegroeid tot een groots, hedendaags en supergezellig volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet. Kom gezellig iets eten en drinken en zie gratis straffe artiesten aan het werk. Voor de verrassende wandelingen kan er nu al ingeschreven worden. Kinderen kunnen zich dan weer uitleven tijdens dansworkshops, in een kinderdorp en met de grote spetter-spatter-speelfontein op het Steenplein.meer over:

Bollekesfeest lokt meer dan 200 000 bezoekers

Het Bollekesfeest bracht de laatste vier dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar verschillende pleinen in de Antwerpse binnenstad. Deze jubileumeditie van 2016 lokte  meer dan 200 000 bezoekers, ondanks het mindere weer. In tien jaar tijd evolueerde het Bollekesfeest van een culinair festijn naar een onvervalst stadsfestival waarin het beste van Antwerpen een prominente rol speelt.
 
De tiende editie van het Bollekesfeest werd opnieuw een succes.meer over:

bollekesfeest_grote_markt.JPG

bollekesfeest_grote_markt.JPGLees meer over Bollekesfeest 2016


meer over:

Bollekesfeest 2015

Een video impressie van het Bollekesfeest 2015 in Antwerpen.
Video: 
0meer over:

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Lees meer over Bollekesfeest 2015

(c) Frederik Beyens
Bollekesfeest 2015

Het Bollekesfeest zorgt opnieuw voor sfeer in het centrum van Antwerpen, deze keer van 20 tot 23 augustus 2015. Dit jaar start het feest een uurtje vroeger op donderdag en vrijdag. Niet enkel op de Groenplaats, maar op alle pleinen kan iedereen dan vanaf 17 uur genieten van al het goede dat de stad te bieden heeft. Andere nieuwigheden dit jaar zijn meer muziekpodia, een lange picknicktafel met A-tea (high tea op zijn Antwerps), marktjes op de Vrijdagmarkt en extra veel speelruimte voor de kinderen.
Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt22500 liter Koninck op Bollekesfeest

Vandaag was het de laatste dag dat liefhebbers naar Antwerpen konden afzakken voor het Bollekesfeest. Het stadsfestival had dit jaar weer een mooie mix van muziek, theater, rondleidingen en culinaire fijnproeverijen in de aanbieding, allemaal met een Antwerps tintje. Maar liefst 140.000 bezoekers wisten deze formule te smaken.
 
De achtste editie van het Bollekesfeest werd, ondanks het wisselende weer, opnieuw een succes. Zo’n 140.000 bezoekers vonden tussen donderdag 21 augustus 2014 en vandaag de weg naar het historisch centrum.meer over:

Voorstellingen en wandelingen op Bollekesfeest


Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus vindt in het historische centrum van Antwerpen de achtste editie van het Bollekesfeest plaats. Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt

Veel vol op het Bollekesfeest op de Grote Markt


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook