bollekesfeest

Bollekesfeest 2018 - cijfers.png

Bollekesfeest 2018 - cijfers.png


Bollekesfeest: 200.000 bezoekers genieten van sfeer en gezelligheid

Het Bollekesfeest bracht de afgelopen drie dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar de Antwerpse binnenstad. Wat twaalf jaar geleden begon als een culinair festijn groeide uit tot een groots, hedendaags volksfeest dat zowel de inwoner als de bezoeker van de stad laat genieten. Deze duurzame editie klokte af op 200.000 bezoekers. Zij genoten onder andere van livemuziek en dj’s, smakelijke (streek)producten en gegidste wandelingen, kinderanimatie en dansinitiaties.
Bollekesfeest 2018

Datum: 
17 augustus, 2018 - 18:00 - 19 augustus, 2018 - 22:00

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus laat het Bollekesfeest de Antwerpse binnenstad opnieuw bruisen. Wat 12 jaar geleden begon als een culinair festival is uitgegroeid tot een groots, hedendaags en gezellig volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet. Met een divers muziekprogramma met voor elk wat wils: wandelingen, lekker eten en drinken.

Plaats: 
Antwerpen binnenstad
Gratis: 
Ja

meer over:

Bollekesfeest 2018: 3 dagen sfeer in 't stad

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus laat het Bollekesfeest de Antwerpse binnenstad opnieuw bruisen. Wat 12 jaar geleden begon als een culinair festival is uitgegroeid tot een groots, hedendaags en gezellig volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet. Met een divers muziekprogramma met voor elk wat wils: wandelingen, lekker eten en drinken. De stad zet dit jaar extra in op duurzaamheid: op het Bollekesfeest worden herbruikbare bekers verspreid. Ook nieuw is de introductie van een betaalpas voor de aankoop van eten en drank.
200.000 bezoekers voor Bollekesfeest

Het Bollekesfeest bracht de laatste drie dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar de pleinen in de Antwerpse binnenstad. Deze editie, met een aantal nieuwigheden, klokte af op 200 000 bezoekers. Wat elf jaar gelden begon als een culinair festijn groeide uit tot een groots, hedendaags volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet.
 
De elfde editie van het Bollekesfeest werd een succes. Van vrijdag tot en met vandaag bezochten in totaal 200 000 bezoekers het evenement.meer over:

Bollekesfeest 2017

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus 2017 laat het Bollekesfeest de Antwerpse binnenstad opnieuw bruisen. Wat 11 jaar geleden begon als een culinair festival is uitgegroeid tot een groots, hedendaags en supergezellig volksfeest dat alle Antwerpse troeven - van vroeger en nu - in de kijker zet. Kom gezellig iets eten en drinken en zie gratis straffe artiesten aan het werk. Voor de verrassende wandelingen kan er nu al ingeschreven worden. Kinderen kunnen zich dan weer uitleven tijdens dansworkshops, in een kinderdorp en met de grote spetter-spatter-speelfontein op het Steenplein.meer over:

Bollekesfeest lokt meer dan 200 000 bezoekers

Het Bollekesfeest bracht de laatste vier dagen heel wat sfeer en gezelligheid naar verschillende pleinen in de Antwerpse binnenstad. Deze jubileumeditie van 2016 lokte  meer dan 200 000 bezoekers, ondanks het mindere weer. In tien jaar tijd evolueerde het Bollekesfeest van een culinair festijn naar een onvervalst stadsfestival waarin het beste van Antwerpen een prominente rol speelt.
 
De tiende editie van het Bollekesfeest werd opnieuw een succes.meer over:

bollekesfeest_grote_markt.JPG

bollekesfeest_grote_markt.JPGLees meer over Bollekesfeest 2016


meer over:

Bollekesfeest 2015

Een video impressie van het Bollekesfeest 2015 in Antwerpen.
Video: 
0meer over:

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Het Bollekesfeest in actie op de Grote Markt

Lees meer over Bollekesfeest 2015

(c) Frederik Beyens
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook