10 miles 2019

Parcour 10 Miles Antwerpen 2019


De start van het event wordt gegeven op dezelfde plaats voor zowel de Marathon, 10 Miles, Kids run en de Short run. De start bevindt zich op de Thonetlaan ter hoogte van het Frederik van Eedenplein. De start bevindt zich op 350m van de voetgangerstunnel. 
10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Hoe in Antwerpen geraken


Te voet of fiets

Kom je uit Antwerpen of omstreken bespaar jezelf dan veel last en kom te voet of met de fiets. Laat je auto staan. Er zal veel volk naar de 10 Miles komen. Straten zullen worden afgesloten en parkeerplaats vinden zal moeilijk worden.

Veerboot en voetgangerstunnel

10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Inschrijven


Wie zich inschrijft voor 8 april krijgt een uniek borstnummer met voornaam (marathon - 10 Miles - 5 km)

Inschrijven tot en met maandag 8 april 2019: 
AG Antwerp Marathon €60
AG Antwerp 10 Miles €28
AG Antwerp Short Run 5 Km €18
Alpro Kids Run 1,4 Km €6

10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Bedrijven & VIP's


Bedrijven

Bedrijven kunnen zich ook inschrijven voor de 10 Miles. 
Het bedrijvenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 Miles afstand. Dit is voor zowel mannen als vrouwen.

Hotel: AG ANTWERP 10 MILES & MARATHON


AG Antwerpen werkt samen met het Ramada Plaza hotel. Het hotel voorziet zich speciaal voor deze gelegenheid van bepaalde voorzieningen. Zo kan je op 28 april een vroeg ontbijt krijgen vanaf 6u met onder andere pasta. Er is ook de mogelijk om zondagochtend met de hotelshuttle naar linkeroever te gaan. Deze is te reserveren voor 10 euro per persoon en brengt je naar de start van de marathon. 

10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Looptips


5 zaken waar je als loper rekening mee moet houden

10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Voorbereiding 10 Miles


De organisatie raadt aan om geen zware inspanningen te doen waar men fysiek niet is op voorbereid of klaar voor is. Maak op voorhand al de beste keuze van welke afstand jouw lichaam aan kan. Stel jezelf de volgende vragen: welke afstand wil ik lopen, welk tempo kan ik aan en kan ik deze afstand lopen zonder mijn lichaam te beschadigen.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook