10 miles & marathon Antwerpen 2019 - Hoe in Antwerpen geraken


Te voet of fiets

Kom je uit Antwerpen of omstreken bespaar jezelf dan veel last en kom te voet of met de fiets. Laat je auto staan. Er zal veel volk naar de 10 Miles komen. Straten zullen worden afgesloten en parkeerplaats vinden zal moeilijk worden.

Veerboot en voetgangerstunnel

28 april zullen net zoals vorige edities de veerboten gratis varen tussen 8u en 19u30. De veerboot is niet alleen voor deelnemers maar ook voor supporters. Natuurlijk kan u ook op safe spelen en de voetgangerstunnel pakken. 

De Lijn

Net zoals voor vorige edities zal De Lijn alle beschikbare bussen en trams inzetten om zoveel mogelijk mensen te vervoeren. De Lijn zal ook pendelbussen beschikbaar stellen, deze vertrekken vanop parkings en brengen je naar antwerpen. Ticketten voor deze service kan je via sms kopen. Dit maakt je reis aangenamer. 

Auto

Zit er toch geen andere mogelijkheid in, is met de auto komen ook een optie. Het best is dan om op een van de grote parkeerterreinen langs grote inval routes te parkeren. Hier rijden vaak pendelbussen van De Lijn. 

Opgepast! wie in of uit antwerpen moet, moet rekening houden met dat de Kennedytunnel, Waaslandtunnel en Bolivartunnel hoogstwaarschijnlijk tijdelijk worden afgesloten op 28 april.
Het verkeer komende uit Gent wordt omgeleid via de Liefkenshoektunnel, die tijdens de 10 Miles tolvrij zal zijn net zoals vorige edities.

Gouden tip:
Vertrek op tijd!Deals

Volg ons op Facebook