Winter-BBQ op de Scheldekaaien op zondag 6 januari 2018

  
Het stadsbestuur trakteert op zondag 6 januari 2018 tijdens een gezellige Winter-BBQ, om het nieuwe jaar goed in te zetten en Winter in Antwerpen feestelijk af te sluiten. De barbecue vindt opnieuw plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel. Het wordt een volksfeest waar iedereen geniet van lekkers, animatie en muziek. Die dag vindt ook de eerste winkelzondag van het jaar plaats, tijdens de wintersolden.

Het Antwerpse stadsbestuur wenst iedereen het beste voor 2019, en nodigt het publiek uit om het nieuwe jaar goed in te zetten op de Winter-BBQ, op zondag 6 januari van 12 tot 15 uur.

Gezellig volksfeest

Tijdens de barbecue is een diverse waaier aan eten en drinken te verkrijgen aan heel wat cateringstanden. Pizza, frietjes en barbecueburgers, maar ook soep, gezonde wraps, pannenkoeken, verschillende lokale bieren, en nog veel meer.

Radio Expres zorgt voor de nodige muzikale sfeer. De stadsradio uit de jaren 80 en 90 komt in het voorjaar van 2019 terug in de ether, en geeft tijdens de Winter-BBQ al een voorsmaakje. Met vrolijke muziek, leuke babbels en de kans voor iedereen om live op de radio nieuwjaarsgroeten over te brengen. Steltlopers zorgen voor extra animatie. Ook kinderen zijn meer dan welkom: zij kunnen zich laten schminken, knutselworkhops volgen of zich uitleven met XL-spelen. De Winter-BBQ wordt zo ook dit jaar een gezellig volksfeest met een warme sfeer waarop iedereen welkom is om met familie, vrienden of buren het nieuwe jaar goed in te zetten.

Ook eerste winkelzondag tijdens solden

De wintersolden zijn al bezig tijdens het weekend van 5 en 6 januari. Bovendien is zondag 6 januari de eerste winkelzondag van het jaar. Wie naar de barbecue komt, kan voordien of achteraf dus nog zijn slag slaan in tal van winkels in de binnenstad.

Praktisch

Winter-BBQ

  • Zondag 6 januari 2018, van 12 tot 15 uur.
  • Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel.
  • Gratis bonnetjes (1 x eten, 2 x drinken per persoon) af te halen vanaf 12 uur, tot zolang de voorraad strekt. Wie zijn gratis bonnetjes heeft opgebruikt, kan er ter plaatse extra aankopen.

Winkelzondag

  • Winkels in de Antwerpse binnenstad.
  • Alle info op www.visitantwerpen.be, klik hier voor de rechtstreekse link.

Mobiliteitsinfo

De stad verwacht in het weekend van 5 en 6 januari veel volk en raadt bezoekers aan om zich op een slimme manier te verplaatsen. Bezoekers van buiten de stad kunnen het centrum gemakkelijk bereiken via de park-and-rides aan de rand van de stad of de parkeergeleiding naar de publieke parkings. Vanaf de park-and-rides en in het centrum is het vlot overstappen op de bus, tram, (deel)fiets, deelstep of -scooter.

Alle mobiliteitsinfo om naar Winter in Antwerpen en dus ook naar de afsluitende Winter-BBQ of het soldenweekend te komen, is te vinden op www.slimnaarantwerpen.be.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook