VeronaRating: 3.9 op 5 (16 stemmen)
 

Verona is een Italiaans restaurant in Antwerpen. Je wordt er bediend door echte Italianen en tijdens het eten heb je een mooi zicht op de Kathedraal .  Je kan hier zowel traditionele gerechten eten zoals pasta en pizza maar ook echte Italiaanse vis- en vleesgerechten.

Verona is alle dagen open.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
italiaans
pasta
pizza
vlees
Budget: 
€30.00
Extra info: 
Terras
Adres

oude koornmarkt 28
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 226 86 22
WebsiteRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Verona

 
Bezoeker
Ik ben al verschillende keren in de Verona gaan eten. En ik heb er nog nooit problemen gehad. Altijd een heel vriendelijk onthaal, nooit klachten over het eten. Al kan het soms wat lang duren, maar dat is dan ook alleen als de zaak vol zit, dus dat is alles behalve abnormaal. Ik lees hier en op andere sites enkel maar slechte commentaren en ik zou echt niet weten waar die vandaan komen. Ik heb er nog niets anders als goede ervaringen gehad. 1 x met mijn ouders gaan eten en alles was tip top in orde, hebben zelfs nog een aperitief van het huis gehad, zomaar.
Tomdk
Gisteren bezoekje gebracht, wat een afknapper! Eten was lauw-koud (en dat voor een ovengerecht!), het gehakt van de canneloni proefde echt slecht en de hoeveelheid op het bord was werkelijk schokkend voor het bedrag van 13 euro.. Ook de bediening is een schande.. We werden door een jonge garcon naar boven gestuurd (onze keuze), alwaar we niet ontvangen werden. We namen dan maar zelf plaats aan een tafeltje naar keuze.. De hoofdgarcon van dienst kwam na enkele minuten aan onze tafel en begon te briesen "of dit wel manieren waren, zomaar doen wat we wilden, niet wachten op zijn ontvangst en dat die tafel gereserveerd was".. Zijn houding was werkelijk genant.. Bovendien bleek nergens dat de tafel gereserveerd was en dus zijn we gewoon blijven zitten.. Echt degoutant!
Bezoeker
Ik kan me bij het bovenstaande geheel aansluiten, afgelopen week (maandag om precies te zijn) gegeten bij Verona in Antwerpen, van de buitenkant een prima restaurant en een vriendelijk welkom. Eenmaal binnen kregen we inderdaad ook brood en wijn aangeboden, tot zover prima. We bestelden een pizza en pasta. Eenmaal geserveerd en een hap genomen bleken beide gewoon koud te zijn. Ober aangeschoten en dan verwacht je toch een nieuwe (wat warmere maaltijd), onze maaltijden werden of in de magnetron of opnieuw in de oven gezet, pasta was wel warm, pizza knetterhard en inderdaad warm. Eenmaal een paar happen van de pasta genomen, bleek dat doordrenkt met enorme hoeveelheden olijfolie. We hebben de pasta niet opgegeten, toen de ober de borden van tafel haalde en vroeg of het nu gesmaakt had, kwamen we met de opmerking over het doordrenkte eten. Terwijl we het vertelde liep de ober gewoon weg met de opmerking, dit is toch roomsaus. Toen we wilden weggaan werd ons bij de trap (we zaten boven) de rekening in handen geduwd. Toen we er iets van zeiden dat we ons toch niet serieus voelde genomen door de ober, begon de beste man tegen te sputteren (hij herhaalde verschillende keren: wat moet ik dan doen) en weigerde iets ten compensatie aan te bieden. Eenmaal thuis (op de hotelkamer) bleek de olie inderdaad zijn werk te doen. Ziek worden en er nog voor betalen ook. Dikke schande. Volgens de ober kon je na 12 uur of via email protesteren, nou dat gaat nog gebeuren, wat een waardeloze aftanse zaak! Gewoon doorlopen.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook