Verkiezingen van 26 mei 2019 : Oproepingsbrieven worden verdeeld tot en met 10 mei

  

De stad Antwerpen ontvangt heel wat vragen van burgers die nog geen oproepingsbrief voor de verkiezingen van 26 mei 2019 ontvingen. Er is echter geen reden tot ongerustheid. In de stad worden de oproepingsbrieven verdeeld tussen 3 en 10 mei.


In andere steden en gemeenten hebben inwoners soms wel al hun oproepingsbrief gekregen, maar als inwoner van de stad Antwerpen kan u nog tot en met 10 mei uw oproepingsbrief in de bus vinden. Het is ook niet ongewoon dat gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, hun oproepingsbrief op verschillende dagen ontvangen.


Een duplicaat aanvragen


Wie na 11 mei nog geen brief heeft ontvangen of de brief intussen is kwijtgespeeld, kan op 2 manieren een duplicaat aanvragen:


  •  vanaf maandag 13 mei op www.antwerpen.be. Kies bovenaan ‘e-loket’ en daarna het thema 'attesten en vergunningen'. U ontvangt het duplicaat meteen in uw mailbox.

  •  vanaf dinsdag 14 mei aan het selfloket tijdens de openingsuren van de stadsloketten. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig, maar neem wel uw identiteitskaart en PIN-code mee. Hebt u die niet, dan kan u terecht aan het onthaal.

Nog een duplicaat nodig tijdens het weekend van de verkiezingen?


Op zaterdag 25 en zondag 26 mei kan u van 9 tot 12 uur terecht in de stadsloketten van Deurne, Wilrijk en Antwerpen voor een duplicaat.


Meer info over de verkiezingen


Voor info over volmachten en andere vragen over de verkiezingen kan u terecht op www.antwerpen.be/verkiezingen.

meer over:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook