Urban Sports weekend  
Datum: 
22 september, 2018 - 09:00 - 23 september, 2018 - 22:00

Antwerpen maakt zich op voor een weekend vol urban sports op zaterdag 22 en zondag 23 september. Het publiek kan in de Antwerpse binnenstad en Park Spoor Noord gratis komen kijken naar een internationaal skateboardtornooi, de World Cup Trial Bike, de finales van de Beker van België BMX, de World Cup City Mountainbike en het kampioenschap streethockey.

 

Antwerpen zet zich dit weekend weer op de kaart als urban sports-stad met maar liefst vijf verschillende sportdisciplines op twee verschillende locaties. De toegang tot al deze sportevenementen is gratis.

 

In de Antwerpse binnenstad kan het publiek de spectaculaire tricks zien van nationale en internationale skaters tijdens de Nokia Antwerp Skate Contest aan de Jordaenskaai. De World Cup Trial Bike, met waanzinnige fietsstunts op een speciaal aangelegd hindernissenparcours, vindt plaats op de Grote Markt. In Park Spoor Noord kan het publiek komen genieten van nog meer spektakel met de finales van de Beker van België BMX, de World Cup City Mountainbike en de eerste editie van het kampioenschap streethockey.


Meer info vind je in dit artikel

Plaats: 
Antwerpen
Gratis: 
Ja
Nog geen stemmen

Geef jouw mening over Urban Sports weekend

 

Deals

Volg ons op Facebook