Met De Ganzenpoel legt chef-kok en eigenaar Steven Vanderstappen zijn focus op eersteklasproducten. Op de kaart vind je allemaal verfijnde gerechten uit eigen bodem, steeds met een link naar bereidingen met gans. Hun vermelding in Gault&Millau (2013) duidt er op dat ze op de goede weg zijn om er een culinair hoogstaand restaurant van te maken.
Openingsdagen:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00u - 14:30u & 18:00u - 21:30u
Woensdag: 12:00u - 14:30u & 18:00u - 21:30u
Donderdag: 12:00u - 14:30u & 18:00u - 21:30u
Vrijdag: 12:00u - 14:30u & 18:00u - 21:30u
Zaterdag: 12:00u - 14:30u & 18:00u - 21:30u
Zondag: gesloten