Licht en muziek in het Rivierenhof tijdens Runners’ Lab Antwerp Night Run

  

Zaterdag 15 september vindt de 8e editie van de Runners’ Lab Antwerp Night Run plaats in het Rivierenhof. Niet alleen duizenden deelnemers maar evenveel dansende lichtjes aan de start zorgen voor bijzonder veel sfeer tijdens deze loop.

Nieuw deze editie is dat het dit jaar een ‘Music Edition’ wordt. Het parcours is ingedeeld in 4 muzikale zones: de jaren 70 – 80 – 90 en 2000. Maar niet enkel de muzikale toets is nieuw. Ook de minder geoefende loper komt aan zijn trekken dit jaar, want het parcours van 9 km wordt aangevuld met een parcours van 6 km.

Zodra zaterdag de zon ondergaat, wordt het startsein gegeven voor de pikdonkere loop in het Rivierenhof met onder meer passages langs het Openluchttheater en de tuinen van het Sterckshof. Alle deelnemers krijgen vooraf een zwart Runners’ Lab Night Run t-shirt zodat de menigte zo donker mogelijk blijft om de lichtinstallaties en acts beter tot uiting te laten komen. De deelnemers worden wel gewapend met een headlight om samen het parcours te verlichten.

Duizenden dansende lampjes en veel licht-, vuur- en muzikale animaties op het parcours zorgen voor een uniek evenement. Na afloop krijgt elke deelnemer een medaille als aandenken.

Late beslissers kunnen nog inschrijven

Er zijn nog startnummers beschikbaar. Online inschrijven kan nog tot en met vrijdag 14/09, 23.59 uur via www.runnerslabnightrun.be. Ter plaatse inschrijven kan zaterdagavond vanaf 19 uur.

Programma

  • 19 tot 20.50 uur: openen registraties en afhalen deelnamepakket
  • 21 uur: startschot Runners’ Lab Night Run
  • 23 uur: einde

Praktisch

  • Sportpark Ruggeveld, Ruggeveldlaan 480, Deurne
          = Afhaalpunt deelnamepakket en bewaarplaats sporttassen
  • Rivierenhof, Parkweg
          = Start & finish

De Runners’ Lab Antwerp Night Run is een organisatie van Golazo Sports in samenwerking met Runners’ Lab, Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook