ruggeveld

Ijsbaan Ruggeveld definitief gesloten om veiligheidsredenen

Zaterdag 16 februari 2019 werd op IJsbaan Ruggeveld in Deurne een probleem met de dakconstructie vastgesteld. Daarop werd het gebouw ontruimd. Een ingenieursbedrijf onderzocht het dak uitvoerig. De ingenieurs stelden onomkeerbare schade aan de dakconstructie vast. Daarom blijft de ijsbaan gesloten. De stad bekijkt samen met de clubs alternatieven om hun werking verder te zetten.meer over:

Begraafplaats Ruggeveld krijgt nieuw urnenbos tijdens Nocturne

Vandaag huldigde de stad Antwerpen het derde urnenbos in op de begraafplaats Ruggeveld in Deurne. Voormalig stadsdichter Stijn Vranken maakte speciaal voor deze gelegenheid een kunstwerk met gedicht. De inhuldiging van het urnenbos is onderdeel van de jaarlijkse Nocturne op de vooravond van de Week van de Begraafplaatsen.
 
Urnenbos Ruggeveld
Steeds meer Antwerpenaars kiezen bij het overlijden voor crematie. Daarom krijgt, na het Schoonselhof en de begraafplaats Berendrecht, ook de begraafplaats Ruggeveld een urnenbos.IJsbaan Ruggeveld terug open

Ook dit jaar kan iedereen gaan schaatsen op ijsbaan Ruggeveld op woensdag- en zondagnamiddag en op vrijdagavond. Op die momenten stelt Sporting A de ijsbaan open, in samenwerking met ijshockeyclub Antwerp Phantoms en andere schaatsverenigingen. Ondanks de hitte van de afgelopen dagen is de ijspiste schaatsklaar tegen dit weekend. 
 
In 2013 opende Sporting A de deuren van ijsbaan Ruggeveld opnieuw voor het grote publiek.meer over:

Heraanleg Ruggeveldlaan start op 2 augustus

Het district Deurne legt de Ruggeveldlaan heraan. De werken starten op 2 augustus 2016 en duren in principe tot het voorjaar van 2017. Vanaf half augustus wordt een deel van de Ruggeveldlaan (tussen de August Van de Wielelei en de Boterlaarbaan) enkel richting.meer over:

Winterfeest Deurne

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert Deurne zijn inwoners op een winterfeest. Dit jaar nodigt het district iedereen uit op zaterdag 12 december 2015 op de ijsbaan en skipiste Ruggeveld voor een flinke portie gratis schaats- en skipret met muziek van DJ Mister Mix Nix en Pierre Elitair.meer over:

Gratis schaatsen en vuurspektakel tijdens winterfeest Deurne

Naar jaarlijkse gewoonte trakteert Deurne zijn inwoners op een winterfeest. Dit jaar nodigt het district iedereen uit op zaterdag 13 december op de ijsbaan en skipiste Ruggeveld voor een flinke portie gratis schaats- en skipret met muziek van ‘Discobaar A Moeder’.Wintersportcircus in Deurne

Op 28, 29 en 30 november 2014 zijn zowel fervente wintersporters als absolute wintersportleken welkom op ijsbaan Ruggeveld en skipiste Zondal in Deurne voor het Wintersportcircus.
 
In heel Vlaanderen zetten Bloso en de lokale wintersportclubs dan de wintersporten in de kijker als sport van het jaar. In Antwerpen kan iedereen volgend weekend kennismaken met skiën, snel- en kunstschaatsen, curling en ijshockey. Daarnaast staat er op de parking ook nog een bobsleebaan, snowboardsimulator, dry shooting stand (ijshockey), springkasteel en speleobox.meer over:

Skiën en schaatsen op Wintersportdag

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober organiseert Bloso de Wintersportdag op alle ijsbanen en skipistes in Vlaanderen. Sporting A verwelkomt wintersportliefhebbers op de ijsbanen en skipistes van Deurne en Wilrijk. Op de Wintersportdag is er ruimte voor vrij schaatsen en skiën, initiaties, demonstraties en wedstrijden.
 
Op zaterdag 18 en op zondag 19 oktober is er heel wat wintersportgeweld in Antwerpen. Wintersportliefhebbers komen aan hun trekken op de skipistes en ijsbanen van Wilrijk en Deurne.IJsbaan Ruggeveld blijft open voor publiek

Ook dit jaar kan iedereen komen schaatsen op ijsbaan Ruggeveld. Tijdens drie publieksmomenten per week stelt  Sporting A in samenwerking met ijshockeyclub Antwerp Phantoms en andere schaatsverenigingen de ijsbaan open. Gratis schaatsen op ijsbaan Ruggeveld

Op zondag 14 september 2014 opent ijsbaan Ruggeveld opnieuw de deuren na de sluiting tijdens de zomermaanden.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook