PhytNog geen stemmen
 
Phyt is een webshop voor planten opgericht door een jong Antwerps koppel. De naam stamt af van de epifyten, kleine stekelige plantjes niet te verwarren met de cactussen. Het stel ontdekte deze plantjes op een roadtrip doorheen Californië. Eén van de oprichters, Sofie, was als interieurdesigner zijnde direct verknocht aan de luchtplanten. Na een lange zoektocht vonden ze in Spanje een geschikte leverancier voor hun Belgische webshop. 

Groene vingers?

De reden waarom ze voor Spanje kozen is het feit dat daar alle planten voor een aantal maanden zich eerst leren aanpassen aan ons klimaat door ze in een serre te bewaren die gespecialiseerd zijn in Tillandsia. Dat maakt de planten sterker dan die je in andere winkels vindt. Bovendien wordt de epifyt of luchtplant zonder aarde geplant in een terrarium. Door hun korte wortel hebben ze maar weinig water nodig en komen ze lang toe met een beetje. Ben je benieuwd hoe de verzorging in z’n werk gaat? Neem dan eens een kijkje op hun website onder plantenverzorging

Kunstwerkjes? 

Hang hem op, leg hem op tafel of plaats ze in één van de prachtige terrariums van Phyt. De webshop werkt samen met kleinere design studio’s zodat ze originaliteit en de beste kwaliteit van muurbekleding, decoratieve hangers en glazen bakjes kunnen aanbieden. 

Bijna alles is exclusief en handgemaakt voor de webshop. De planten zijn verkrijgbaar vanaf 6 euro per stuk en uitsluitend verkrijgbaar bij Phyt. 


Categorie: 
Shopping
Soort winkel: 
Decoratie
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adres

webshop
2000 Antwerpen

Contact

Phyt

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Schrijf een review over Phyt

 
 

Deals

winkels

5

In Artifex komt u meer te weten over alle aspecten van graffiti.
Je kan hier terecht voor spraycans...

5
Fietsen De Geus is een fietsenwinkel op het Zuid in Antwerpen.
5
Gamma Merksem is een vestiging van de bekende winkelketen Gamma.
Gamma verkoopt...
5

DE SPECIAALZAAK VOOR KOUSEN-PANTY'S-ONDERGOED - NACHTKLEDIJ EN ZAKDOEKEN

Schoenmarkt 20...

3.5

Primark is een Ierse kledingwinkelketen dat voornamelijk budgetkleding verkoopt. Primark heeft...

5

Antwerpen bruist van leuke, nieuwe concepten en daar is ...

Volg ons op Facebook