Rating: 3.4 op 5 (11 stemmen)
 

De Panos broodjeszaak kan je terugvinden op de Meir in Antwerpen.
Panos verkoopt broodjes, smoskes, warme hapjes,...

Panos heeft ook broodjeszaken op de Keyserlei en aan de Groenplaats.  

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
broodjes
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Open van 10.00u. - 18.00u.
wijk: 
Adres

Meir 60
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 232 15 17
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Panos broodjeszaak

 
Vaste klant
Kortingskaart veranderd door het moederbedrijf... Geen gratis broodje meer na zoveel broodjes, maar ik moet verplicht een chocoladekoek (zo goed als) krijgen. Wat een gezever zeg! Verander terug naar het vroegere model ! Ipv. vaste klanten in het zak zetten! (en ja, het is bedoeld voor het moederbedrijf, de uitbaters van de zaken zijn verplicht om te luisteren naar Panos zelf, jammer!)
Kiki
Wees gewaarschuwd: Ik ben in 1 van deze zaken bestolen van al mijn persoonlijke eigendommen tijdens het nuttigen van mijn broodje en kopje koffie. Houd alles goed in de gaten en zeker wanneer je boven op de 1e verdieping bent De tafeltjes en stoelen staan zo dicht tegen elkaar dat criminelen hier gretig van gebruik maken door heel dicht tegen jouw stoel aan te gaan zitten en je zo te beroven. En hang zeker en vast je jas niet over de leuning van je stoel. Mij is dit overkomen.
vegazosten
Vandaag 4 broodjes besteld maar helaas nieks te vinden die plantAARDIG is. Ofwel alleen groentjes en dus saai droog ofwel typisch altijd en overal met zuivel, vlees, vis. Is het nu echt zoooo moeilijk om bij Panos iets plantAARDIG te maken? Er bestaan tegenwoordig al zoveel produkten in plantAARDIGE vorm dat die troep van dierlijke produkten serieus ouwbollig wordt. kMoet wel vermelden, het was niet bij jullie in Antwerpen maar Brugge Station en ze keken naar ons alsof we van planeet Mars kwamen of zo van wat komen die nu weer zagen zeg? Ook waren de tafels erg vuil. We hebben ze dan maar zelf met serviettes afgekuist. Wat ons vooral stoorde was het gebrek aan enthousiasme, sorry dat ik het hier zo moet vermelden. Want ik krijg alleen maar facebook te zien ipv een website.

Foto's van Panos broodjeszaak

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook