Openluchtconcert van Kar Kar Kar op de Dageraadplaats

  
Een openluchtconcert maar dan anders, dat is wat het muziekcollectief Kar Kar Kar, met als drijvende kracht Geert Hautekiet, brengt met ‘Rousel’. Het gratis optreden is te zien op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 op de Dageraadplaats in Antwerpen, telkens om 16 uur.
 
Voor het concert ‘Rousel’ verzamelen de leden van Kar Kar Kar op een speciaal voor de gelegenheid gebouwde carrousel. Het publiek installeert zich rond deze draaimolen en beleeft zo een unieke ervaring. De muzikanten brengen een optreden met beats en verrassende klanken. Ze spelen hippe carrouselmuziek, zonder nostalgisch te worden.
 
Waar de bezoekers ook zitten, ze krijgen de muzikanten telkens opnieuw van op de eerste rij te zien. Daarbij kunnen ze ook de zelfgemaakte klankmachines bewonderen die worden aangedreven door de draaimolen. Eén van de muzikanten is Antwerps zanger en instrumentenbouwer Geert Hautekiet. Samen met Kris Strybos (Sint Andries MC’s), Stefan Wellens (vaste violist van Wannes Van de Velde) en Tobe Wouters (koperblazer van Think of One) brengt hij feestelijke songs over de kleine kanten van het leven.
 
De optredens zijn gratis en reserveren is niet nodig.  Alle info staat ook online op www.districtantwerpen.be.meer over:
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook