modestad

Dressed by Antwerp - Elodie Ouedraogo

Dressed by Antwerp - Elodie OuedraogoLees meer over Dressed by Antwerp: (inter)nationale beroemdheden zetten Antwerpen als modestad in de spotlights


Dressed by Antwerp: (inter)nationale beroemdheden zetten Antwerpen als modestad in de spotlights

Als modehoofdstad van Vlaanderen is Antwerpen al decennialang een aantrekkingspool voor modestudenten, ontwerpers, bedrijven, shop- én modeliefhebbers. In de nieuwe campagne Dressed by Antwerp zetten Elodie Ouedraogo en Tom Smith, beiden liefhebbers van Antwerpse mode, Antwerpen als modestad in de schijnwerpers.
Dressed by Antwerp - Elodie OuedraogoShoppen en genieten in Antwerpen met Feeling

In samenwerking met de stad Antwerpen neemt Feeling op zaterdag 27 augustus de hele dag de stad in met mode, cultuur en gastronomie. Shoppen met korting, workshops, een Modejacht, een gratis cocktail...staan op het programma.  

De promotie van Antwerpen als shoppinghoofdstad is een van de belangrijkste doelstellingen in het  detailhandelsbeleid van de stad. De studie 'Why shoppers love Antwerp' levert het bewijs dat Antwerpen ook effectief dé shoppingstad bij uitstek is.   A Fair - modevakbeurs Benelux

Datum: 
2 augustus, 2008 - 17:00 - 4 augustus, 2008 - 16:59
Als modestad is Antwerpen de locatie bij uitstek voor A Fair, de modevakbeurs van de Benelux.
 
De zomereditie van de modevakbeurs A Fair vindt plaats op 3 en 4 augustus 2008. Antwerp Expo vormt het decor voor deze inspirerende modetweedaagse en biedt onderdak aan een uitgelezen selectie van meer dan 230 nationale en internationale toonaangevende luxe- en accessoirelabels, creatief talent en lifestyleproducten met een hoog designgehalte.
 
Plaats: 
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Prijs: 
€0

Derde A Fashion week strijkt neer in modestad

A Fashion Week - Antwerpen blijft zijn naam als modestad eer aandoen met de derde editie van ‘A Fashion Week’ van 27 januari tot en met 4 februari 2008 in de Waagnatie en in Antwerp Expo.

Ook dit jaar krijgt de stad Antwerpen een eigen modeweek, een organisatie van Dragonfly Dream bvba waaraan de stad logistieke en communicatieve medewerking verleent.
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook