MANHATTN'S Premium BurgersNog geen stemmen
  MANHATTN’S, hét premium burgerrestaurant bij uitstek, opent op 8 juni de deuren in hartje Antwerpen. Het succesverhaal van de gebroeders Vandermeulen krijgt, na 2 vestigingen in Brussel, een vervolg op de Antwerpse Groenplaats. Het burgerconcept in New York style neemt je mee op een smaakreis naar Manhattan. De Antwerpse designstudio Pinkeye stond in voor het concept en de uitwerking ervan. 

Over MANHATTN'S
MANHATTN'S verweeft het iconische New York met enkele Belgische tradities door de heerlijke quality burgers te combineren met huisbereide frietjes en zelfgemaakte sauzen. Jerome en Philippe Vandermeulen bundelden hun knowhow en selecteerden alleen de beste producten om zo de ultieme burgerervaring te garanderen. Als ambassadeur van de New Yorkse sfeer vertegenwoordigt MANHATTN’S het ‘fast casual dining’ concept, zonder ons verlangen naar kwaliteitsproducten over het hoofd te zien. Cruciaal element in het concept is de energieke en levendige American service. 

New York, New York
Met de komst van MANHATTN'S krijgt Antwerpen haar eigen bescheiden versie van het ‘Meatpacking District’, waar de verschillende heerlijke burgers garant staan voor een smaakreis naar hartje New York. Jerome en Philippe bereiden premium burgers met de allerbeste producten, volgens recepten die ze rechtstreeks meebrachten uit New York. De Manhattn's frietjes en sauzen worden elke dag vers bereid. Met oog voor detail schotelen ze zo de beste burgers van de stad voor.

Heerlijke combinatie tussen 2 culturen
MANHATTN’S biedt een brede waaier van ‘premium quality burgers’ met huisbereide frietjes. De perfecte combinatie tussen de Belgische en Amerikaanse cultuur. De ‘bun’ is een briochebroodje gebaseerd op een recept uit Little Italy in NYC. Voor de burgers gebruiken de chefs enkel vers grass fed Irish Angus beef. De grootste zoetebekken kunnen zich wagen aan “made in America” desserts, zoals de ‘ice cream sandwich’. 

Ontwerp door Pinkeye designstudio
De Antwerpse designstudio Pinkeye was vanaf het begin betrokken bij het concept en de uitwerking van de restaurants in Brussel. In de Antwerpse vestiging wordt het concept nu naar een hoger niveau getild, Met zo'n 120 zitplaatsen gaat het om de grootste vestiging tot nu toe.

Op 8 juni 2017 opent Manhattn's de deuren voor het publiek.
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
broodjes
grill
vlees
Budget: 
€10.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
11:30 tot 22:30
wijk: 
Adres

Groenplaats 1
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 02 649 85 95
Manhattn's

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over MANHATTN'S Premium Burgers

 
 

Foto's van MANHATTN'S Premium Burgers

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook