londenstraat

Londenstraat van dinsdagavond tot woensdagmorgen afgesloten voor doorgaand verkeer

Van dinsdagavond 27 maart tot woensdagmorgen 28 maart 2012 wordt de Londenstraat op het Eilandje afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat is nodig om werken te kunnen uitvoeren in het kader van de heraanleg van de Londen-Amsterdamstraat.

Onder de Londenbrug worden ondergronds twee buizen geplaatst die zullen dienen om rioleringswater richting de hoofdcollector op de Rijnkaai over te pompen.meer over:

Heraanleg Londenstraat Amsterdamstraat van start

Vandaag werd het officiële startsein gegeven voor de heraanleg van de Londen-Amsterdamstraat en enkele zijstraten. Het gaat om één van de belangrijkste Antwerpse stadsvernieuwingsprojecten in lange tijd. De aannemer start deze week met de werken ter hoogte van Kattendijkdok-Westkaai. De werken zullen in totaal twee jaar duren.Eilandje krijgt groene stadsboulevard

De Londen-Amsterdamstraat krijgt een nieuwe look. De centrale as wordt omgetoverd tot een groene wandelboulevard met in het midden een trambedding. Daarnaast krijgt ook het zuidelijke gedeelte van de Montevideowijk een nieuw kleedje. In 2012 zou alles klaar zijn moeten zijn. Ten vroegste in 2014 kan op deze as een tram rijden.
meer over:

De kastaar

Rating: 5 op 5 (3 stemmen)

Update: De Kastaar bestaat niet meer

De kastaar was een café gelegen in de Londenstraat, niet zo ver van de Londenbrug.

Dit was een café voor holebi's.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Cafe
soort cafe: 
Holebi
Straatnaam & Huisnummer: 
Londenstraat 26
2000 Antwerpen
Telefoon: 
+32 3 226 20 13
wijk: 
Het eilandje
5
Rating: 5 op 5 (3 stemmen)
Adres

Londenstraat 26
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 226 20 13Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook