Het Grote Yogaproject komt naar Antwerpen

  
Het Grote Yogaproject strijkt voor zijn tweede editie neer in Antwerpen. Het project omvat drie massa-yogasessies op unieke locaties in de stad, waarvan de opbrengst integraal naar de Antwerp Streetboys gaat. De eerste sessie vindt plaats in het Bosuilstadion op zondag 3 juni.

 
Het Grote Yogaproject, vorig jaar nog in Beveren, komt deze zomer naar Antwerpen. De initiatiefnemers zijn yogadocenten Pieter Van Bocxlaer en Nina De Man. Zij zoeken altijd drie tot de verbeelding sprekende locaties uit om grootschalige yogasessies te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn.  De eerste is alvast bekend. De volgende twee locaties en datums worden later bekend gemaakt. 
 

Goed doel van deze editie: Antwerp Streetboys
Als het goede doel voor Antwerpen viel de keuze op de Antwerp Streetboys. Deze organisatie heeft als doel dak- en thuislozen, mensen met verslavingsproblematieken of ex-gedetineerden te ondersteunen onder het motto ‘voetbal als motivatie voor een beter leven’. Zij trainen wekelijks op de Bosuil.

 
Initiatiefneemster Nina de Man: “Aangezien de Antwerp Streetboys in hun dagelijkse werking structureel ondersteund worden door Royal Antwerp Football Club was het logisch om de eerste editie van Het Grote Yogaproject op de ‘heilige mat’ van het Bosuilstadion te laten plaatsvinden.”

 
Pia Plasmans, van Sporting A : “Met de Antwerp Streetboys kunnen we bruggen slaan tussen diverse geledingen van onze samenleving. Kunnen we mensen zich welkom doen voelen, een stukje thuis geven. Een vereniging, in dit geval de sportclub, biedt een veilige ruimte voor (positieve) identiteitsontwikkeling. Er worden verwachtingen gesteld, er zijn regels, een team dat op je rekent. Er worden vaardigheden ontwikkeld die op verschillende levensdomeinen in verschillende contexten van pas komen.”

 
Persuitnodiging
De pers is van harte welkom op donderdag 17 mei om 11 uur in het Bosuilstadion, Oude Bosuilbaan 54, 2100 Deurne voor de voorstelling van dit project.

 
Programma:
11.00 uur: Toelichting project

11.15 uur: Ondersteuning Antwerp Streetboys

11.30 uur: Fotomoment i.s.m. partner Springbok Coaching

11.45 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen
 

Graag uw aanwezigheid vooraf bevestigen via info@hetgroteyogaproject.be  

 
Praktisch
Leeftijd, ervaring of algemene conditie zijn niet van belang om deel te nemen.

• Alle info is te vinden op www.hetgroteyogaproject.be.

• Inschrijven kan ook via www.sportstad.be, klik hier voor de rechtstreekse link.

• Deelname kost 10 euro.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook