Frank & BrutNog geen stemmen
 
Gourmet food

Een combinatie van hotdogs en champagne? Een vreemde combinatie, maar gourmet food ofwel streetfood serveren in een chic kader al langer hip and happening in het buitenland. In Amerika is het al lang hot and happening, maar nu is de trend ook aan een opmars bezig in België en Antwerpen. Het concept is nu ook bezig aan een opmars in ons land. En eigenaar;  expat, pilot, foodie and food trend hunter, Kiarash Nabavieh kan het weten. Hij opende al eerder het succesvolle Burgers & Booze

7 hoofdzonden 

Met Frank & Brut brengt hij eigenzinnige interpretaties van de hotdog. Elke hotdog verwijst naar één van de zeven hoofdzonden of naar de wereldkeuken. Neem nu bijvoorbeeld Gluttony (buikspek, guacamole, zure room) of greed (watermeloen, feta salsa, chilipeper). Je hebt de keuze tussen verschillende varianten van de worst: Frankfurter, kip, rund of veggie.  Daarnaast is er ook een selectie aan sharings zoals ribbetjes of lamsköfte. Antwerps designstudio Pinkeye, onder andere van Wasbar) speelde ook in het interieur met de zeven hoofdzonden.

Timesharing 

Uniek is het timesharing concept bij Frank & Brut:  
Een transformatie van Lunchbar Frank deli by day naar hotdog- en champagnebar Frank & Brut by night. Een concept dat vooral jonge, creatieve chefs aanzet tot hun eigen concept in bestaande zaken als die gesloten zijn. 

Reserveren kan ook online via de website

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Open van dinsdag tot donderdag van 17u00 tot 22u00. Open van vrijdag tot zaterdag van 17u00 tot 23u00. Open zondag van 17u00 tot 21u00.
Adres

Ernest van Dijckkaai 19
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 (0) 3 502 83 93
Frank & Brut

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Frank & Brut

 
 

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook