Falun Dafa - Gratis Qigong Workshops  
Datum: 
20 mei, 2018 - 10:00 - 16 december, 2018 - 11:30

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige cultivatiemethode die eeuwenlang alleen werd doorgegeven van meester op leerling. In 1992 werd het met succes geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen zo geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je langsgaan bij een oefenplaats in jouw buurt. Wereldwijd worden alle oefenplaatsen georganiseerd door lokale vrijwilligers. Ook in Antwerpen en Mechelen kan je geheel gratis en vrijblijvend kennis maken met Falun Dafa.

Koning Albertpark Antwerpen: elke eerste en derde zondag om 10u

Vrijbroekpark Mechelen: elke tweede en vierde zaterdag om 8u30


Plaats: 
Koning Albertpark
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0
Bijkomende info: 
Voor meer info en een seintje vooraf: 0486/973506
Your rating: Geen Rating: 5 op 5 (1 stem)

meer over:

Geef jouw mening over Falun Dafa - Gratis Qigong Workshops

 

Foto's van Falun Dafa - Gratis Qigong Workshops

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Volg ons op Facebook