APCOA

Archeologisch onderzoek op de kaaien

De stad Antwerpen start een archeologisch vooronderzoek op de Scheldekaaien, links en rechts van het Steenplein. Door middel van proefsleuven gaat de dienst archeologie op zoek naar de archeologische resten van 2000 jaar stadsgeschiedenis onder de kaaien.
 
De Scheldekaaien vormen het gezicht van de Antwerpse rede. Ze kennen al sinds het ontstaan van de stad een boeiende geschiedenis. Ooit vormde deze plaats waar de schepen voor anker gingen, een imposante façade van stadsmuren, torens, vlieten, waterpoorten en bastions.Proef met kentekenparkeren bij vijf Antwerpse automaten

Vijf Antwerpse parkeerautomaten zijn na vandaag klaar voor een eerste test met ‘kentekenparkeren’. Dat betekent dat parkeerders daar voortaan via het touchscreen van de automaat naast de gewenste parkeertijd ook de kentekengegevens van hun auto invoeren.
 
Kentekenparkeren zorgt er in de toekomst voor dat parkeertoezichters ook deze auto’s digitaal zullen kunnen controleren via hun handcomputers, zoals dat al langer gebeurt met controle van sms-parkeren en bewonersvergunningen.meer over:

oplaadpalen elektrische wagens

Oplaadpalen voor elektrische wagens op de parkings van APCOA zullen ervoor zorgen dat de elektrische wagens in de stad Antwerpen kunnen worden opgeladen tijdens het parkeren.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook