Stadsfeestzaal Antwerpen Meir koepel

   Meer informatie over de opening van het nieuwe shoppingscentrum in de Stadsfeestzaal aan de Meir. Stadsfeestzaal Antwerpen Meir koepel


meer over:
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Geef jouw mening

Bezoeker
Ik heb op 8 September met mijn kleindochter een bezoek gebracht aan de feestzaal. Wij waren geweldig onder de indruk van de mooie entree met de mooie koepel. Ik had het wel fijn gevonden als er een plattegrond was geweest, want nu liepen wij een beetje teveel te zoeken. De rest van de dag hebben we in de stad doorge-bracht en hebben heel erg genoten van al het moois dat er te zien is. Vele groeten en tot mijn volgende bezoek aan Antwerpen. H. Langerwerf.
Marco
Vandaag voor de eerste keer in de stadsfeestzaal geweest. Ik kreeg direct een wauw-gevoel. Prachtig. De glorie van weleer is een beetje hersteld. Beter zo dan platgooien en alle pracht van vroeger doen verdwijnen.
Op de Meir in Antwerpen.
Bezoeker
Waar is dat juist?
Bezoeker
Waaauw! Was mijn eerste indruk van dit nieuwe concept! Fantastisch, al dat goud, de romantische atmosfeer, het sierlijke werk,... Fantastisch! Het geeft je elke keer weer dat fantastisch prinsessengevoel. Dé manier om eventjes weg te dromen en te genieten van een zalig dagje shopping.
Bezoeker
Niet zo pessimistisch... Wat was er anders mee gebeurd, platgegooid en bezet door grote vierhoekige winkels zonder uitstraling... Dan liever dit, al dat goud, ik voel me net een prinses als ik er rondloop. En die roltrappen, dat is nu eenmaal typisch aan een winkelcentrum. En dan dat over die mega-winkels: bij kleine zelfstandige is het helemaal niet zeker dat ze winst maken en dat de winkels er dus ook gaan blijven, ketens in tegendeel hebben veel meer overlevingskansen én toegegeven, ik koop er toch ook veel kleren hoor.
Bezoeker
Hallo daar, bij deze moet ik je melden dat de stadfeestzaal al zijn glorie van weleer kwijt is, aan al dat glitter en kitscherig gedoe. Welke klungelaar heeft hier zijn hand onder gezet? Neen, mij kan het niet bekoren en ik ga daar dan ook niet meer naartoe. Dat ze er een soort van kleine zelfstandige gezet hadden en niet die mega winkels die je overal vindt en dan te zwijgen over de roltrappen,… Zeg nu zelf hoge plafonds, mooie bogen met prachtige uitgewerkte motieven. Wel een dikke proficiat aan alle mensen van verschillende nationaliteiten die bewezen hebben dat samen werken geen probleem is/ was.

Stadsfeestzaal Antwerpen Meir koepel

Deals

Volg ons op Facebook