La Luna is in Antwerpen bekend als een uitstekend restaurant. De keuken van dit restaurant wordt omschreven als wereldkeuken omdat u er werkelijk alle soorten gerechten kunt terugvinden (van Thais tot Frans).
De chefkok van La Luna is Dirk De Koninck die vriend en en vijand blijft verbazen met zijn kookunsten.
De specialiteiten van dit restaurant zijn: carpaccio Limousin rundsfilet met truffelolie, rucola en parmesan en de krokante biologische Thaise kip met koriander en chili
Soort keuken:
biologisch
brasserie
frans
Thais
Openingsdagen:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren:
dinsdag: 12.00u - 14.00u en van 18.30u - 22.00u
woensdag: 12.00u - 14.00u en van 18.30u - 22.00u
donderdag: 12.00u - 14.00u en van 18.30u - 22.00u
vrijdag: 12.00u - 14.00u en van 18.30u - 22.00u