Derde Urban Memorial Van Damme  
Datum: 
25 augustus, 2018 - 12:00 - 19:00

Polsstokcompetitie op het water met wereldrecordhouder Renaud Lavillenie

Het MAS en het Bonapartedok vormen op zaterdag 25 augustus het decor voor een topcompetitiewedstrijd polsstokspringen. Niemand minder dan de Franse wereldrecordhouder Renaud Lavillenie komt naar Antwerpen voor dit evenement. Daarnaast zijn er nog initiaties atletiek op deze derde editie van de AG Urban Memorial Van Damme.

Met de AG Urban Memorial Van Damme brengen Sporting A en evenementenbureau Golazo Sports op zaterdag 25 augustus voor de derde keer een combinatie van topatletiek en breedtesport naar Antwerpen. Antwerpen pakt groots uit met een nog nooit geziene polsstokcompetitie op het water.

Spectaculaire setting

‘We bouwen voor deze gelegenheid een polsstokstand op het water van het Bonapartedok’, zegt schepen voor sport Ludo Van Campenhout. ‘Daarbij wordt niet alleen de setting spectaculair. In de schaduw van het MAS kan je komen kijken naar polsstokspringen op het hoogste niveau: niemand minder dan de beste polsstokspringer ter wereld, de Fransman Renaud Lavillenie - wereldrecordhouder met 6,16 meter – zakt voor dit evenement speciaal af naar onze stad.’

Atletiek voor kids

Naast het polsstokspringen, zijn er voor de jongste bezoekers ook initiaties atletiek. Kinderen tussen vijf en twaalf jaar kunnen op deze manier hun eerste stapjes zetten binnen de atletiek. Ervaren atletiektrainers staan klaar om de deelnemers te begeleiden en na afloop van de sportieve prestatie ontvangen alle kinderen een Kids Athletics diploma. Deze initiaties zijn gratis.

Iedereen is welkom om te komen kijken. De toegang tot de AG Urban Memorial Van Damme is gratis.

Plaats: 
MAS, Bonapartedok
Gratis: 
Ja
Nog geen stemmen

Geef jouw mening over Derde Urban Memorial Van Damme

 

Deals

Volg ons op Facebook