Rating: 3.6 op 5 (78 stemmen)
 

't Zilte is een restaurant dat gelegen is op de 09de verdieping van het Museum Aan de Stroom (MAS). 

Restaurant 't Zilte kreeg een score van 18/20 in GaultMillau 2011 en in GaultMillau 2012 en is het enige Antwerpse restaurant met 2 Michelin sterren.

Voor 2011 was 't Zilte een restaurant in Mol. 

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
visgerechten
vlees
Email: 
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
zondag en maandag gesloten Open van 12u00 - 14u00 en van 19u00 - 21u00
Adres

Hanzestedenplaats 5
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 283 40 40
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSchrijf een review over 't Zilte restaurant

 
Bezoeker
3
7 gangen menu geprobeerd: de startertjes waren zeer lekker - 4 van de 5 gerechten waren visgerechten (waarvan de meerderheid rauwe vis), wat 1 van de tafelgenoten, die geen grote visfan is, niet echt kon smaken - de desserts waren subliem, evenals het brood. De rekening en het betalen ervan was minder aangenaam: zeer hoge prijzen voor aperitief en water (wat nog te begrijpen is bij dergelijk restaurant), maar ook werd 2x bier aangerekend, terwijl er 1 besteld was (minder dan een half flesje geschonken in een wijnglas, voor een belachelijk hoge prijs - we hebben niets gezegd omdat dit op een rekening van meer dan 800euro wat belachelijk overkomt). Vervolgens wilden we betalen met Bancontact, de kaart wordt aangenomen, dan komt de ober zeggen dat betalen met bancontact niet mogelijks is omdat het toestel al heel de avond niet werkt (alsof ze dit niet onmiddellijk wisten). Er was dus geen enkele andere mogelijkheid dan te betalen met creditkaart. Ik had de creditkaart niet op zak en uiteindelijk heeft 1 van onze gasten zijn visa-kaart nog gevonden, gelukkig. Ter compensatie voor het ongemak kregen we 3 pralines van 't Zilte... voor 4 personen??? Er zijn stukken betere restaurants, zeker voor deze prijs.
Luk en Carine
een van de mooiste en lekkerste ervaring, super bediening en aangename sfeer en spetterd uitzicht. gewoonweg fantastisch!!!!!
Karin
Gisteren met 5 personen daar gegeten .....7 gangenmenu gekozen zonder aangepaste wijnen....fles witte en fles rode genomen gekozen door de somnelier die duidelijk zijn vak kent.....alles was ok ....het onthaal was ok .....zeer smaakvol ingericht , uitzicht is fantastisch.....de gerechten waren stuk voor stuk kunstwerkjes en alles was even lekker .....de bediening is niet opdringerig ....eigenlijk was alles dik in orde....echt een aanrader voor liefhebbers ....wij willen in ieder geval nog een keer terug
Patrick en Kathy
5
Vandaag van het 7 gangen menu genoten. Zeer lekker en elk gerechtje was een klein kunstwerkje. Ik had op deze site enige negatieve reacties gelezen. Deze kan ik zeker niet bevestigen. Vriendelijke bediening,prachtig interieur en mooi uitzicht. Gezien de afstand hadden we enkel aperitief maar geen wijnen genomen. Zonder opdringerig te zijn werd voorgesteld een glas tijdens het menu te brengen. Het was een onvergetelijke ervaring.
Van der Kroft
Fantastisch 5 gangen menu, erg origineel, bekwame keuken. Entree wat onpersoonlijk, boven aangekomen uit de lift is er geen ontvangst en moet je zelf je weg zoeken door de te zware deuren
Bezoeker
5
Giterenavond genoten van het sublieme 7-gangen degustatiemenu met aangepaste wijnen. Alles perfect op elkaar afgestemd. Vriendelijke bediening, bekwame sommelier, ... Doen we zeker nog eens over ! Miscchien eet ik dan wel iets minder van het verrukkelijke brood ;-)
Bezoeker
5
Gisterenavond subliem genoten van het 7-gangen degustatiemenu met aangepaste wijnen. Alles perfect op elkaar afgestemd. Bediening vriendelijk, sommelier bekwaam, ... Doen we zeker nog eens over ! Maar volgende keer eet ik iets minder van het verrukkelijke brood ;-)
Bezoeker
5
vreemd dat ik van dit restaurant al regelmatig negatieve kritiek las of hoorde; ben er gisterenavond zelf geweest en ik kan alleen maar enthousiast zijn. locatie is top, mede dankzij verbluffend zicht. bediening is vriendelijk, relax en incl. bekwame sommelier. Het eten is licht, gevarieerd en verrassend. aanrader!
Bezoeker
eten meer dan in orde, ook de aangepaste wijnen bij menu zijn een zeer goede keuze. Toch enkele minpuntjes , 1 Franse menukaart beschikbaar voor 6 personen (gasten uit Frankrijk) de verplichting van het menu te nemen vanaf 6 personen , misschien moet daar toch nog even aan gewerkt worden
Bezoeker
Wegblijven!!!!! Veel te duur, pure afzetterij! Als je geld wil uitgeven zij er betere plaatsen dan dit

Foto's van 't Zilte restaurant

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook