Datum: 
26 juli, 2013 - 11:00 - 28 juli, 2013 - 23:59

Tomorrowland 2013 gaat door van vrijdag 26 juli t.e.m. zondag 28 juli 2013. Tomorrowland is een driedaags festival en is doorheen de jaren uitgegroeid tot hét dance festival dat je niet mag missen.

Tomorrowland lokt elk jaar feestvierders vanuit de hele wereld. In 2012 heeft dit festival heel wat awards mogen ontvangen, waaronder die van 'Beste dancefestival ter wereld'.

Elk jaar zijn de tickets voor Tomorrowland meteen uitverkocht. Zoals vorig jaar krijgen Belgen wel voorrang op de rest van de wereld om tickets te kopen. Vanaf dit jaar werkt de organisatie ook met een pre-registratie systeem. Lees hier meer over pre-registraties voor tickets.

Tomorrowland 2013 tickets

Tickets voor Tomorrowland 2013 zijn op dit moment nog niet te koop. De ticketverkoop in België start op 9 februari om 11u00 (MET). Let op: om toegang te krijgen tot de ticketverkoop moet je eerst registreren via www.tomorrowland.be. De pre-registraties worden afgesloten op donderdag 7 februari, 20h00 (MET).

Tomorrowland 2013 datum

Tomorrowland gaat zoals elk jaar door tijdens de zomermaand juli. Editie 2013 start op vrijdag 26 juli en gaat door t.e.m. zondag 28 juli.

Line-up

De eerste artiest werd op 18 januari bekendgemaakt en is niemand minder dan Steve Aoki!

Bekijk hier de line-up voor Tomorrowland 2013.

De volledige line-up wordt de komende maanden bekendgemaakt. Zoals elk jaar verwachten we alleen maar top artiesten!

Herbeleef Tomorrowland!


Geniet ondertussen van de officiële Tomorrowland aftermovie 2012.

Plaats: 
De Schorre, Boom, Antwerpen
Your rating: Geen Rating: 4.5 op 5 (56 stemmen)

meer over:

Geef jouw mening over Tomorrowland 2013

Ik ben nog op zoek naar 1 ticket voor vrijdag!!! Kan iemand me helpen?
Domenico
Heeft er nog iemand een kaartje voor de vrijdag voor mij?
Saint
Viessssss Hard!!!!!!! TOMMOROWLAND 2013 WORD BEEST!!!
glennemans
hallo iedereen, Wij met 4 hebben wel tickets kunnen bestellen maar het probleem is hier niet mee opgelost. Wij hebben geen kaarten voor dreamville camping. Weet iemand oplossing?
Hey Kevin, heb je helemaal gelijk in, wij proberen ook keer op keer tickets te kopen, uitverkocht. Op zich begrijpelijk want is een super festival, maar als je dan op marktplaats kijkt wat de kaartjes kosten dan vraag je je af waar het hier om gaat. Absoluut niet ten goede voor Tomorrowland, begint op kaartenhandel te lijken. Voor de organisatie van Tomorrowland kunnen jullie dit niet anders aanpakken om dit te voorkomen, toch jammer dat zo'n feest zo in de negativiteit komt.
vandael kevin
ik vind het eigenlijk heel schandalig dat we zo een moeite moeten doen voor tickets en ze nog niet konden vast krijgen we zijn met zen 4 en we zijn al elk jaar aanwezig geweest op deze manier begint tomorrowland een heel slechte naam te krijgen en zo zal iedere jaar het volk een pak gaan minderen vriendelijke groeten . graag als het nog kon 4 weekend tickets .
frank smits
hoe kan ik me aanbieden om tehelpen opbouwen en afbreken van licht,geluid en deco voor het festival?ik doe dat al jaren op andere festivals
joske
we geraken binnen op site om te bestellen,maar betalingen worden ineens geannulleerd?
danssaert nancy
zit hier ongeduldig te wachten vol spanning om een tiket te bemachtigen
Hennie, info over Dreamville vind je hier http://apen.be/dreamville-tomorrowland-camping

Volg ons op Facebook