VelazquezRating: 5 op 5 (1 stem)
 

Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.

Velazquez heeft een charmant overdekt terras. Er is parkeergelegenheid in de buurt, bijvoorbeeld op de Vlaamse en Waalse Kaai of in ondergrondse betaalparkings.


Het interieur geeft je meteen een thuisgevoel en dankzij de correcte en vriendelijke bediening voelt u dat u echt welkom bent. Gastvrouw Monique en chef-kok Patrick staan voor u klaar om u wegwijs te maken door het gevarieerde culinaire aanbod uit de Frans-Belgische keuken. Alle verrassende gerechten bieden bijzondere smaakcombinaties en worden door de chef-kok zelf bereid met kruiden uit eigen tuin.


Regelmatig presenteert het restaurant een nieuwe menukaart om de seizoenen te kunnen volgen. U hebt altijd de keuze uit een lunch- en dagmenu. Een aanrader is het Velazquez-menu van drie, vier of vijf gangen. De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze aan interessante Europese en andere wijnen.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
Budget: 
€40.00
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Woensdag tot en met zondag van 12:00-14:30 en van 18:00-22:00
Extra info: 
Parking
Terras
wijk: 
Adres

Steenhouwersvest 29
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 0498 123 773
Velazquez

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSchrijf een review over Velazquez

 
 

Foto's van Velazquez

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook