Restaurant L'épicerie du Cirque sluit de deurenNog geen stemmen
 
L'épicerie du Cirque komt eind mei met volledig nieuw concept 'L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees' 

Dennis Broeckx en Ellen Destuyver, het koppel achter het gerenommeerde L'épicerie du Cirque, komt eind mei met een totaal nieuw en hedendaags concept.  L'épicerie du Cirque, in hun oorspronkelijke en zeer succesvolle vorm, gaat midden april op de huidige locatie dicht.

Ze heropenen als L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees, op een nieuwe locatie onder Bar Palmier en Moss, de andere twee zaken van het duo. Under the Palm Trees trekt resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten en focust op akkergedreven werkwijze: wat op dat moment regionaal beschikbaar is, komt op de kaart. Op de locatie van de gesloten L'épicerie openen ze in oktober een nieuwe zaak onder een nieuwe naam, met een nieuw team. 


5 zaken in één jaar tijd
Dennis en Ellen hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. Zo openden ze vorig jaar zowel ontbijt- en lunchzaak Moss als craft beer en wijnbar Bar Palmier, maar ook Racine, het coldpressed juice atelier op de site van Pakt, waar ze quinoa boterhammen, salade en koudgeperste plantbased sappen serveren met zicht op de daktuinen. De groenten en kruiden die ze daar gebruiken voor de salade en de sappen zijn afkomstig van die daktuinen en de boeren van het PAKT-collectief. Daar komt nu dus nog Under The Palmtrees bij.

Op de plek waar L'épicerie du Cirque nu zit, opent in oktober een nieuwe zaak, met een nieuwe naam en met een nieuw à la carte concept. Een nieuw team serveert er vanaf dan signature dishes van de voorbije 12 jaar bij L'épicerie du Cirque en een aantal nieuwe gerechten van één van Dennis' poulains, die in de nieuwe zaak als chef zal aantreden.


Praktisch
L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
Volkstraat 13, 2000 Antwerpen 

Openingsuren:
Open van woensdag tot zondag.
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
wijk: 
Adres

Volkstraat 13
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 03 238 05 71
Under The Palmtrees

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Restaurant L'épicerie du Cirque sluit de deuren

 
 

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook