Record collectorRating: 4 op 5 (21 stemmen)
 

Record collecter is the place to be voor mensen die op zoek zijn naar 2de hands cd's en lp's van fifties, sixties, soul, jazz, r&b,... muziek. Ze kopen ook collecties in. In sommige gevallen is er ook de mogelijkheid om hier tickets te kopen voor concerten.

Deze winkel is gelegen in de Lange Koepoortstraat die op wandelafstand is van de Grote Markt.

Telnr.: +32 3 252 56 26
Open: dinsdag-zaterdag 12u.-18u.

Adres

lange koepoortstraat 70
2000 Antwerpen

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoMensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Record collector

 
Bezoeker
Bestaat niet meer :(
Bezoeker
1
inkopen van collecties ? laat me niet lachen.... ze willen alles bijna gratis, om het dan duur te kunnen doorverkopen !
Henk Zielman
3
Hallo vinylliefhebbers,alles veranderd ,maar muziek op vinyl blijft boeien.Mooi dat er in Antwerpen ook liefhebbers zijn.Een vinyljunk dat ben ik,40 jaar van Abba tot Zappa verzameld.Daarnaast ben ik beeldendkunstenaar met vinyl.Een playable gallery van Abba tot Zappa,te zien op recordart.nl .Mail:info@recordart.nl .Groet,Henk.
joop
Voor een tweede keer bracht ik met plezier een bezoek aan de "record Collector". Heerlijk om te neuzen tussen al die singeltjes en af en toe DE singel te vinden die je allang zocht. De laatste keer echter mochten we niet meer naar de bovenverdiepingen...helaas. Wordt dit vernieuwd en alsnog weer geopend. Ik zal het missen. Vele groeten Joop (Nederland..Tilburg) joopswinkels5@hotmail.com
wijnants
voornamelijk jazz o.a buddy rich en pele alles nog in goede staat.
Hallo Collector, ik ben jazzliefhebber en kan niet altijd zover geraken naar jullie winkel, vandaar deze vraag. Ik zoek al lang de jazzplaat van "SIR CHARLES THOMPSON" CBS - Jan. '56 met o.a. Percy France. Ik heb al verscheidene goede vonsten gedaan bij jullie, vandaar deze vraag. Graag een reactie AUB. Grtz. Georges
Marc

marc.eelen@telenet.be

Was ik vergeten mee te sturen

Bezoeker

Ik heb vandaag een aantal singels gekocht van Ferre Grignard.Maar bij het thuis komen kreeg ik in de gaten dat in het hoesje van Ferre grignard My crucified jesus-she's gone het singeltje stak van Ferre Grignard,Hash bamboo shuffle 1702-Drunken sailor.Wat nu???

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Volg ons op Facebook