park spoor oost

Sinksenfoor trekt op 4 weken tijd 700.000 bezoekers

Gisteren was het de laatste dag van de Sinksenfoor. Die stond vanaf 8 juni 2019 al voor de vijfde keer op Spoor Oost aan de Noordersingel. Op vier weken tijd, een week minder dan de vorige jaren, mocht de foor 700.000 bezoekers verwelkomen, dat zijn er in verhouding meer dan de vorige jaren.Sinksenfoor 2017 affiche

Sinksenfoor 2017 afficheLees meer over Sinksenfoor 2017


Sinksenfoor 2017

Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 9 juli 2017 komt de Sinksenfoor opnieuw naar Spoor Oost. Meer dan 150 attracties zullen er zorgen voor een unieke kermissfeer. Ook dit jaar is er een evenementenzone met animatie en optredens.
 
Liefhebbers vinden twee nieuwe attracties op de kermis. De ‘Take Off’ is een spectaculaire topattractie die zowel ronddraait als opstijgt.
Sinksenfoor 2017 afficheCity Mountainbike op 16 augustus

Op zondag 16 augustus 2015 vindt City Mountainbike voor de vijfde keer plaats in Antwerpen. Dat is een spectaculaire mountainbikerace in de stad met wedstrijden voor zowel professionele als recreatieve fietsers en een gratis initiatie voor kinderen.
 
De combinatie stad en mountainbike lijkt ongewoon, maar het speciale hindernissenparcours heeft alles wat een mountainbiker verwacht: heuvels, bergen, snelle bochten en waterpartijen.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook