ikVRIJWILLIG-beurs zet vrijwilligerswerk in de kijker

  
Op zaterdag 25 oktober vindt de vijfde editie plaats van de ikVRIJWILLIG-beurs. Iedereen op zoek naar vrijwilligerswerk of meer informatie daarover, is welkom in de Hollywoodzaal van Kinepolis Antwerpen. Daar stellen een 100-tal organisaties en verenigingen hun vrijwilligersvacatures voor.
 
Tijdens de ikVRIJWILLIG-beurs stellen verschillende organisaties en verenigingen hun vrijwilligersvacatures voor. Zo ontdekken bezoekers het aanbod aan vrijwilligerswerk in Antwerpen. Dit jaar staan een 100-tal organisaties en verenigingen op de beurs. Samen zorgen ze voor een gevarieerd aanbod aan vrijwilligerswerk in verschillende sectoren. Bezoekers kunnen op de beurs onmiddellijk solliciteren voor vacatures. Ze krijgen er ook meer informatie over de werking van de deelnemende organisaties en verenigingen.
 
Het servicepunt vrijwilligers van de stad is uiteraard ook aanwezig. Aan hun stand kunnen bezoekers terecht met vragen over vrijwilligerswerk in Antwerpen. Het servicepunt is het centrale infopunt voor vrijwilligerswerk van de stad. De medewerkers kunnen geïnteresseerden op maat begeleiden.
 
De ikVRIJWILLIG-beurs vindt plaats op zaterdag 25 oktober van 13 tot 17 uur in de Hollywoodzaal van Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen). De beurs is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De toegang is gratis.
 
Meer info over vrijwilligerswerk staat op www.antwerpen.be/vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen ook terecht bij het servicepunt vrijwilligers van de stad Antwerpen: vrijwilligers@stad.antwerpen.be.Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook