An's hoeveRating: 3.3 op 5 (19 stemmen)
 

An's hoeve is een restaurant gelegen op de Wandeldijk op Linkeroever.

Omdat het restaurant langs de Schelde ligt zijn de voornaamste gerechten, mossel-of visgerechten(hangt af van het seizoen). Ondanks de vele visspecialiteiten zijn de vleeseters hier ook aan het goede adres voor onder andere een goede Chateaubriand.

Dit restaurant is alle dagen open.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
mosselen
vlees
Budget: 
€40.00
Email: 
wijk: 
Adres

Wandeldijk 26
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 219 40 80
WebsiteRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over An's hoeve

 
bezoeker anneke
gisteren met 12 mensen gaan eten bij An's hoeve. We hadden gereserveerd. Bijna de helft van wat op de kaart staat, was onmogelijk om te bestellen, want het was ofwel op ofwel niet aanwezig ofwel dit ofwel dat...Dus geduldig hebben we ons aangepast en gezocht naar gerechten die wel nog te krijgen waren. De sfeer was goed, want het was mijn verjaardag.Wanneer het eten op tafel komt, merkt iedereen vrijwel meteen dat niet alle eten vers is. Maar iedereen aan tafel blijft vriendelijk.Na betalen van de rekening vertel ik de ober dat we het eten niet lekker vonden en het idee hadden dat het eten niet vers was. De ober reageert heel lauw en zegt dat hij daar niets kan aan doen... Wanneer we net van tafel zijn, worden wij met 6 mensen vrijwel meteen heel ziek. Wij hebben allemaal moeten overgeven en tot op vandaag hebben we last van diarree. Onze hele avond verpest en daar ook nog eens 500 euro voor betaald!!!! Wij gaan als vrienden graag uit eten en geven daar ook graag een centje aan uit, maar betalen om ziek te worden... Geen aanrader dus, zeker niet wat vis betreft!
Gilles
Ik wil reageren op Erik zijn verhaal. Dag Erik, uw verhaal komt wel overdreven over. Dit noem ik nu lastige klanten. Vriendelijke groeten Gilles
Bezoeker
Zeer onvriendelijke bediening, wij zijn niet ontvangen, in tegen deel gewoon zes personen buiten gejaagd...
Bezoeker erik
Geen beste ervaring gehad in deze brasserie. We bestellen met 8 mesen op het terras wat te drinken. Met 2 mensen besluiten we ook een kleinigheid te eten. Beiden vegetarier bekijken we de kaart op zoek naar iets te eten zonder vlees of vis. Er staat een broodje gezond en een smos kaas op, dus dat moet kunnen. Bij het bestellen vraagt mijn vriend om een smos kaas, en ik vraag de ober (ze waren met 2 obers op het ogenblik van de bestelling) of het broodje gezond ook zonder vlees of vis is, met de melding dat ik vegetarier ben. 1 ober zegt dat het zonder vlees is, en neemt de bestelling op. Op het moment dat de broodjes gebracht worden, niet degene die de bestelling opnam, maar de andere, weet deze te zeggen dat er kip op het broodje gezond zit. (iets wat ook duidelijk te zien is). Ik zeg dat ik dat echt niet kan aannemen en de man verdwijnt terug naar de keuken. Halve minuut later is ie terug met mijn broodje. Ik maak al lachend nog de opmerking dat de kip nu wel in de vuilbak ligt, maar hij zegt daarop dat het een nieuw broodje is. Ik snij er een tipje af en kom tot de vaststelling dat ik wel degelijk mijn broodje teruggekregen heb, maar dat er toch wat kip achtergebleven is in de smeerkaas. Dit zie ik echt niet zitten en ik spreek er discreet iemand van het personeel op aan. Die verzekert me dat het probleem dadelijk opgelost zal worden, en even later krijg ik mijn broodje terug. De bovenste helft van het broodje blijkt vervangen, al de rest blijkt gewoon teruggekeerd. Dit was duidelijk te zien aan de manier waarop het hele broodje er ondertussen uitzag en ook aan het feit dat het tipje dat ik er afgehaald had er nog steeds af was. Spijtig dat je je als horecazaak zo laat kennen. Een vergissing kan altijd gebeuren, maar los dat dan op een professionele manier op. Ik heb er verder geen woorden aan vuil gemaakt en de bestelling gewoon betaald, maar in het vervolg loop ik wel bij 1 van de andere zaken op de dijk binnen. En de andere 7 die erbij waren ook natuurlijk.

Foto's van An's hoeve

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook