Brasserie bonten osRating: 3.4 op 5 (51 stemmen)
 

Den Bonten Os is een brasserie gelegen in de Bredastraat.

Den Bonten Os heeft al een lange geschiedenis achter de rug. Deze brasserie streeft naar een gezellige sfeer en heeft een goede keuken die zowel oude gerechten als experimentele gerechten serveert.

Tel. / Fax +32 (0) 3 232 33 30

E-mail : bontenos@skynet.be

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
brasserie
frans
Budget: 
€-25.00
Extra info: 
Parking
Terras
Bar-Lounge
wijk: 
Adres

Bredastraat 107
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 232 33 30
Website
meer over:Restaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Brasserie bonten os

 
Jos de Klos
4
Onlangs hebben we Brasserie Bonten Os voor de tweede keer bezocht omdat iedereen een tweede kans verdient. Echter dient hierbij vermeld te worden dat als het eten er niet goed zou zijn, we het bij één keer hadden gehouden. Deze keer dezelfde ober die ons bediende als laatste keer en jawel, de bediening was deze keer wél zoals het hoort te zijn! Het eten was alweer heel lekker dus kan ik alleen maar concluderen dat de ober op die bewuste dag in maart, een slechte dag heeft gehad. Kortom, als je een keer goed wil eten én goed bediend wil worden, is this écht wel de place to be !
Jos de Klos
2
Top zaak qua uitzicht en sfeer! Ook wat er op tafel gebracht werd, was perfect. Echter de bediening laat zwaar te wensen over. Op onze tafel lagen gebroken aperostokjes die helemaal niet van ons waren. Beetje onprofessioneel, zeker als de ober daarna zegt dat 'hij dacht dat we al wat aan het spelen waren' terwijl hij ons de tafel al vuil presenteerde. Er werd gevraagd of we een aperitief wilden (wat we dan ook deden) maar verder is er aan ons niks gevraagd of we nog iets wilden drinken. Na enige tijd hebben we de wijnkaart gevraagd. Kregen we alletwee de menukaart en was de garçon alweer verdwenen. Vroegen we nog een keer duidelijk de WIJNkaart en zei de ober 'ik dacht dat jullie eten bij wilde bestellen'. Hij gaf ons de wijnkaart en halve minuut later stonden er 2 steaks op tafel. Of we al beslist hadden wat we wilde drinken ? Uiteraard niet! Eén portie frietjes en één sausje kwam bij de steak, de andere waren ze vergeten en hebben we nog 2 keer achter moeten vragen. Soit, dramatische bediening. De kok verdient een pluim, de ober absoluut niet! Als je lekker wil eten maar wel slecht bediend wil worden, this is the place to be!
Bezoeker
5
top zaak ! klasse vol super sfeer en super leuke bediening
linetje
3
Gisteren met een grouponbon gaan eten en de bediening was zeer vriendelijk, het eten zeer lekker, gezellig om te zitten en na het eten krijg je nog een drankje aangeboden ! Het was een avond om over te doen ... zeker weten !!!
Bezoeker
Zeer lekker gegeten, de hazenrug was perfect, vlotte bediening.
Piet De Merlier
1
Na 2 1/2 uur wachten voor de soep van de dag en een hoofdgerecht zijn wij opgestapt. Het nagerecht mogen ze zelf opeten. Wat we gegeten hebben was zeer goed maar de wachttijden zijn ellendig.
Bezoeker
2
Slechte bediening. Gerechten op de kaart niet meer te verkrijgen, zeker kwartier moeten wachten voor drinken bij het hoofdgerecht. Kwaliteit van het eten zeer goed alleen overpriced. Dus complimenten aan de chef maar bediening kan vriendelijker. Jammer... Een aantal jaar geleden was het beter. Tijd om terug te herpakken.
Thys M. en Dooreman L.
4
Gisteren blij verrast door de aangename sfeer en bijzonder vriendelijke bediening. Prijskwaliteit zeer goed. Côte à l'os een aanrader!
Bezoeker
3
Eten is goed maar zoals hieronder vermeld, te weinig volk voor de bediening. Voorgerecht dan uur wachten op hoofdgerecht dan uur wachten op dessert. En blijkbaar kent de ober het verschil niet tussen a point en saingant, terwijl hij er al een tijdje werkt. (Diegene die er nog maar juist werkt had het juist) Dat kan niet!
verhoeven
Het eten was zeer lekker en verzorgd, doch zoals reeds aangehaald duurde het veel te lang....Meer dan 1,5u gewacht op voorgerecht. Hoofdgerecht 1/2uur later...Wat wil je ook, er staat blijkbaar maar 2 man personeel in de zaal....Ook de bediening zelf liep nogal wat onhandig. Een fles wijn bestellen en 1/2 uur later nog niets. Kortom een zaak met potentie, maar er moet absoluut aan de bediening gewerkt worden !!

Foto's van Brasserie bonten os

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook