Wah-kelRating: 4.1 op 5 (36 stemmen)
 

Wah-Kel is een Chinees restaurant in Antwerpen. Het restaurant ligt aan het Falconplein, in het midden van de stad. Wah-Kel was het allereerste Chinese restaurant in Antwerpen. Het interieur is in al die jaren nog even authentiek gebleven en dat heeft zijn charmes. Maaltijden afhalen is mogelijk.  

Openingsuren:
Ma, woe-zo open van 11.30u-00.00u. Op dinsdag is het restaurant gesloten.

Tel.nr.: +32(0)3/233.64.26

 

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
chinees
Budget: 
€-25.00
Openingsdagen: 
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adres

Verversrui 32
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3/233.64.26

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Wah-kel

 
ludo
5
Ben er onlangs geweest, en het eten en de bediening waren super.
Bezoeker
3
29 november 2014 bezoek gebracht aan het Schipperskwartier en gegeten in dit knusse restaurant: Zeer vriendelijke bediening. Ik eet wel vaker Chinees op de Zeedijk in Amsterdam, qua smaak niet te vergelijken natuurlijk, aangepast maar zeker ok, als ik de Rosse buurt weer bezoek in Antwerpen zal ik er zeker weer eten. Het simpele gerecht wat ik had besteld werd voor mijn neus opgeschept, waar kom je zo'n vriendelijke bediening nog tegen, geweldig!
Bezoeker
5
Zeer vriendelijke mensen, als ik die reacties hier zo zie moet ik dat toch recht zetten! ronduit leugens zijn het , mss de concurentie ..... laten we dat in het midden houden! zeer goede service en snel meestal 15min! Ik ga weekelijks tot wel 3 keer toe !
Bezoeker
5
Prijs oke! Curry den beste dak ooit geten heb. En de kikkerbilletjes mmm... En wachttijden? tja als het selcht zou zijn , zou je natuurlijk geen wachttijden hebben. En de bediening? Als ge in die buurt gene franke mond hebt dan ben je gezien.
Bezoeker
Lange wachttijden (2uur), alles behalve klantvriendelijk, kippeballetjes dreven in het vet, currysaus zonder smaak en de chinese omelet was super droog. Zeker géén aanrader !!
Bezoeker
beste restaurant ter wereld mensen die er slecht over praten weten niet veel van restauranten :)
Koen Tsai
2
Lekker eten ! Ik kom er al meer dan 25 jaar (!) maar de bediening en klantvriendelijkheid laat te wensen over. Bovendien zeer lange wachttijden tijdens het weekend ! Voor mij is het genoeg geweest : lekker eten is één ding, een vriendelijk onthaal en correcte bediening is voor mij minstens even belangrijk en dat zijn ze bij Wah Kel blijkbaar vergeten ...
Bezoeker
Super lekker gegeten aan een eerlijke prijs!

Foto's van Wah-kel

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook