sint-anneke

Antwerpenaars geven mee vorm aan Sint-Anneke Plage met online-enquête

De stad Antwerpen start met een online-enquête over de toekomst van Sint-Anneke Plage. Bewoners en bezoekers van de Plage kunnen aan de hand van deze enquête mee vorm geven aan het nieuwe Sint-Annastrand. De stad wil met de ontwikkeling van een masterplan immers nieuw leven blazen in de hotspot van weleer.
 
Online-enquête Sint-Anneke Plage
De stad Antwerpen onderzoekt hoe het Sint-Annastrand weer kan uitgroeien tot een bekende, druk bezochte en vlot bereikbare trekpleister van de stad.Wout Bru opent pop-up restaurant op Linkeroever

Na het succes van zijn eerste pop-up restaurant '117 by Wout Bru' op 't Zuid opent Wout Bru binnenkort een tweede pop-up restaurant op Sint-Anneke, Linkeroever.

De exacte locatie van zijn restaurant is nog niet bekend, maar het belooft een onverwachte, kenmerkende en historische locatie in Antwerpen te zijn met een uniek zicht op de Schelde. 
Plaasj Kaffee

Nog geen stemmen
Plaasj Kaffee is een brasserie op de dijk van Sint-Anneke. Van op het enorme terras kijk je uit op de schelde, hier kan je in de zomer heerlijk zonnen. Ook aan de kleinsten wordt gedacht met de grote kinderspeeltuin. 
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
brasserie
Straatnaam & Huisnummer: 
Wandeldijk 1
2050 Antwerpen
Telefoon: 
03 722 19 19
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
ma-zo 11:00 - 0:00
Extra info: 
Faciliteiten voor mindervaliden
Parking
Honden toegelaten
Terras
Kindermenu
Kinderspeeltuin
0
Adres

Wandeldijk 1
2050 Antwerpen

Contact

Tel: 03 722 19 19
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Opendeurdagen bij molen De Eenhoorn in Lillo en molen ’t Veertje op Linkeroever

Zowel de molen ‘t Veertje (Antwerpen-Linkeroever) als de molen De Eenhoorn (Antwerpen-Lillo) werden de voorbije jaren gerestaureerd en opnieuw maalvaardig gemaakt. Elke laatste zondag van de maanden april t.e.m. september kunnen kijklustigen er binnenstappen en de molenaars aan het werk zien. De nieuwe reeks opendeurdagen start dit jaar op zondag 26 april tijdens de Vlaamse Molendag.


Stadswandeling Antwerpen met vertelling

Datum: 
23 augustus, 2008 - 06:00

In het kader van de tentoonstelling 'Verhalenbazaar – Vakantie' organiseert de stad Antwerpen op 23 augustus een stadswandeling langs verschillende typische Antwerpse vakantieplekjes uit vervlogen tijden.

Het Noordkasteel, de zwemkom aan het Dokske of een pleziertochtje met de Flandria klinkt velen bekend in de oren. Sommige plaatsen hebben ondertussen een nieuwe functie gekregen. Andere zijn jammer genoeg in de vergetelheid geraakt.

Plaats: 
Koningin Astridplein 36, 2018 Antwerpen
Prijs: 
€5

Den bocht van de Schelde over Sint Anneke

Den bocht van de Schelde over Sint AnnekeZalig om te liggen als het niet regent.


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook