Opening nieuwe nachtclub 'Phantom Antwerp'

  

Op 22 februari opent de gloednieuwe 21+ nachtclub 'Phantom Antwerp' haar deuren in Antwerpen. Het pand is gelegen in de Braziliëstraat op het hippe Eilandje, waardoor de club makkelijk bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer. 

Het clubconcept is gebaseerd op nachtclubs in Europese grootsteden. Zo wil men de clubervaring van jongvolwassen veranderen, door de focus te leggen op kwalitatief en exclusief clubben. Er zullen elke vrijdag- en zaterdagavond club nights georganiseerd worden met special acts en dansers. "We stappen af van de typische discotheeksfeer en leggen daarbij de focus op het servicegerichte aspect van exclusief clubben", aldus Gladia Soeleman, de eigenares. 

Naast deze club nights zullen er bijzondere thema-avonden georganiseerd worden en krijgen nieuwe dj-talenten de kans om voor een groter publiek te draaien. De nachtclub denkt ook aan het organiseren van een wekelijkse horeca-avond op maandag voor horecamedewerkers in het bijzonder. 

De zaal wordt daarnaast op weekdagen - en eventueel in het weekend - verhuurd als polyvalente eventlocatie voor verschillende festiviteiten of bedrijfsevenementen. Het pand is 300m² groot en heeft een industriële keuken, wat een mogelijkheid tot catering biedt. 

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook