Lloyd LoomRating: 4.7 op 5 (3 stemmen)
  Lloyd Loom is een eetcafé in Antwerpen. Het is gevestigd in de Groendalstraat en je geraakt er door eerst door het smalste steegje van Antwerpen te wandelen, het Bakkerssteegje.

Op de kaart van Lloyd Loom staan verschillende ontbijtformules, salades, koude & warme gerechten en een grote keuze aan patisserie.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
maandag tot vrijdag: 9u30 - 17u30 Gesloten op zondag
wijk: 
Winkelgebied: 
Adres

Groendalstraat 18
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 232 69 54
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:Restaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Lloyd Loom

 
Natacha
als ik eerlijk mag zijn: de slechtste klantenservice die ik ooit in mijn gehele leven heb meegemaakt, vandaar dat ik niet schroom dit te melden . Denk verandering in eigenaars want was blijkbaar voorheen niet zo. De eigenares (Hongaars, of ander) zowaar, stond ons te woord. Ik had met heel veel moeite kunnen reserveren voor een zoete zonde bongo bon- dus niet met korting- ,maar blijkbaar werden ze overspoeld door bonnen van groupon . allereerst al vrij genomen voor de gelegenheid want op zaterdag mag niet. We vragen bij de bestelling of we koffie verkeerd kunnen krijgen. Nee bij de koffie zit gewoon melk. ...oke..maar we willen koffie verkeerd. nee. oke...vragen of we kunnen bijbetalen voor macchiato (klein prijsverschil ) brengt ze ineens 2 potjes koffie en 1 macchiato..het nut niet snappend proberen we haar duidelijk te maken ...nee! jij komt hier al met korting (niet dus!!) en jij krijgt wat jij bestelt, je hebt toch niets te weinig he , of wel? afgeblaft worden voor een volle zaak, waarbij andere tafeltjes ook raar opkeken. nog 2 maal geprobeerd te redeneren. nada. neem je bon anders maar terug mee ! plus de 2 man personeel achter de keuken balie, maar niet stoppen met lachen... als ik vergeleek met de buren, die kregen ook lekkerder dingen (cheesecake=, ..) terwijl bij onze droge frangipane...gewoon niet normaal.zelfs de koffie was niet aangenaam. en ja op het eind kreeg ik de rekening voor de verkeerde macchiato. die ik onaangeroerd op de counter heb geplaatst en betaald. dank u.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook