Sergio Herman breidt Frites Atelier uit met Antwerpse vestiging

  
De Nederlandse topchef Sergio Herman opent eind november-begin december zijn eerste Frites Atelier in België. Antwerpen krijgt als eerste de eer om de luxefrituur te mogen verwelkomen.

Enkele maanden geleden lanceerde de topchef van tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen en Pure C in Cadzand zijn nieuwe concept in het Nederlandse Den Haag. Dat was het eerste van wat een reeks moet worden. Met Frites Atelier wil Sergio Herman een simpele friet van topkwaliteit op de markt brengen, gemaakt van de beste aardappelrassen en verschillende verse sauzen. 

Sergio Herman plande al langer om met zijn luxefrituur neer te strijken in ons land. Hij bekeek meerdere plaatsen in Antwerpen, zoals op de Meir en de Groenplaats, maar viel voor een sympathiek pandje in de Korte Gasthuisstraat. Het assortiment in de winkelwijk Wilde Zee zal een ruimer assortiment hebben dan nu in de Nederlandse Frites Ateliers te vinden is. 

De fans kunnen vanaf eind november-begin december terecht in de Korte Gasthuisstraat, tegenover bakker Goossens, voor een gastronomische friet zowel op locatie als om mee te nemen.

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook