Sinksenfoor 2010  
Datum: 
21 mei, 2010 - 19:00 - 4 juli, 2010 - 18:59

Sinksenfoor 2010, de 41ste editie van de Antwerpse sinksenfoor gaat ook dit jaar traditioneel van start op de zaterdag van pinksteren. Dat is dit jaar op 22 mei.

De sinksenfoor vindt plaats op de gedempte zuiderdokken, waar er zoals elk jaar tal van kermisattracties en gezellige eetkraampjes te vinden zijn. Je kan de volledige lijst van attracties al eens grondig bestuderen.

De openingsuren:

  • op maandag van 15:00 tot 24:00 uur
  • op dinsdag van 15:00 tot 24:00 uur
  • op woensdag van 14:00 tot 24:00 uur
  • op donderdag van 15:00 tot 24:00 uur
  • op vrijdag van 15:00 tot 01:00 uur
  • op zaterdag van 14:00 tot 01:00 uur
  • op zondag van 14:00 tot 24:00 uur

De Sinksenfoor is op weekdagen en op zondag open tot middernacht. Op vrijdag, zaterdag en pinksterzondag sluit de kermis om 1 uur ’s nachts. Om buurtbewoners zo weinig mogelijk te hinderen, wordt de muziek op alle attracties van de Sinksenfoor telkens een half uur voor sluitingstijd afgezet.

Tijdens de sinksenfoor (die tot 4 juli loopt), zijn de gedempte zuiderdokken niet toegankelijk voor auto's. Parkeren kan best aan het Justitiepaleis en langs de Scheldekaaien.

 

Terugblikken op vorige editites:

 

Meer info vind u op http://www.sinksenfoor.be/

Plaats: 
Gedempte zuiderdokken
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0
Bijkomende info: 
Attracties hebben elks een kleine toegangsprijs
Nog geen stemmen

meer over:

Geef jouw mening over Sinksenfoor 2010

Bezoeker
De Sinksenfoor zie ik ook veel liever vertrekken dan toekomen. Vooral de rondtoerende macho's die pronken met hun auto's en moto's verpesten het grondig voor de mensen die van het mooie weer willen genieten. Ik haaaaaaaaaaaat de Sinksenfoor!
Bezoeker
man, sorry maar zulke zaken weet je goed genoeg dat ze er zijn, ga dan ergens anders studeren als je het zo lastig hebt. Dus ik vermoed dat je dan nooit op de sinksefoor komt? en zeker niet s'avonds? ah ja want dan heb je er last van :-)
Bezoeker
Beste, vroeger was dit een verlaten wijk. Niemand wou er wonen. Alles was verlaten ... Ze hebben toen de Sinksenfoor naar ginder verhuisd omdat ze de Sinksenfoor niet meer in tstad wilden. Nu is deze buurt weer opgewaardeerd en zou de Sinksenfoor terug moeten verhuizen ? Toen je daar kwam wonen/studeren wist je toch dat er diverse zaken plaatsvinden op dit plein. Als je dat niet wist had je je moeten informeren. En waarom langs de kaaien ? Daar wonen geen mensen recht tegenover ? En wat bij springtij ? Alles eventjes weghalen en nadien terug plaatsen ? Uw argumenten houden geen steek. Mvg
Bezoeker
De sinksenfoor is gezellig en leuk maar moet die echt in een sterk bevolkte woonwijk staan? Ik ben een studente Hogeschool en ik woon 1 straat achter de Vlaamse kaai. Ik zit volop in mijn blokperiode en volgende week heb ik mijn eerste examen. Door het lawaai van de sinksenfoor kan ik mij moeilijk concentreren. Ik vind het echt super asociaal dat ze geen rekening houden met de omwonenden.. Langs de kaaien is er plaats genoeg en heeft niemand er last van! 6 weken lang en tijdens de week tot twaalf uur 's nachts.. bedankt, kom jij hier anders eens wonen? Groetjes

Deals

Volg ons op Facebook