restauratie

Restauratie van Het Steen gaat van start: van gevangenis tot toeristische toegangspoort

Het Steen wordt omgevormd tot de toegangspoort tot Antwerpen. De stad maakt van dit unieke landmark hét toeristisch onthaalcentrum waar bewoners en bezoekers terecht kunnen voor informatie, tickets, boekingen en exposities. Vandaag werd het officiële startschot van de werken gegeven, die zouden moeten afgerond zijn tegen de zomer van 2020.  Herentalsebaan 206, Deurne-Zuid. Vlakbij 't Mestputteke :-)

Herentalsebaan 206, Deurne-Zuid.  Vlakbij 't Mestputteke :-)Lees meer over PassePartout Inlijstingen & Restauraties


PassePartout Inlijstingen & Restauraties

Rating: 5 op 5 (1 stem)
Je kan bij PassePartout Inlijstingen terecht voor grote of kleine aantallen (her)inlijstingen op maat en fotolijsten voor decoratieve of geschenkdoeleinden.

Ook alle soorten restauraties en reinigingen van kunstwerken (schilderijen, ornamentlijsten,...) voert ons restauratie-atelier feilloos uit.
Categorie: 
Shopping
Soort winkel: 
Speciaalzaken
Merken: 
PassePartout Inlijstingen & Restauraties
ShootAndHang.com
Herentalsebaan 206, Deurne-Zuid.  Vlakbij 't Mestputteke :-)
Straatnaam & Huisnummer: 
Herentalsebaan 206
2100 Deurne
Telefoon: 
03 366 42 55
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Dinsdag tot zaterdag van 9.30 uur doorlopend tot 18 uur.
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)
Adres

Herentalsebaan 206
2100 Deurne

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoOntwerp restauratie stadhuis voorgesteld

Het Antwerpse stadhuis zal de komende jaren een noodzakelijke restauratie ondergaan. Tegelijk wordt het gebouw omgevormd tot een echt ‘open huis van bestuur’. In het licht hiervan keurde het college in 2014 de opstart van een restauratiedossier voor het stadhuis goed. Dat dossier omvat de totaalrestauratie van het gebouw en een optimalisering van het ruimtegebruik. Begin 2015 stelde het stadsbestuur via een Open Oproep het ontwerpteam ‘Huis van de Stad’ aan om dit project te realiseren.Vleeshuis krijgt extra veiligheidsnetten

Het Museum Vleeshuis | Klank van de Stad is aan een grondige opknapbeurt toe. Nog voor de zomer worden er ingrepen uitgevoerd om de veiligheid verder te garanderen en om het oude statige gebouw voor te bereiden op de nakende restauratie.

Het historische Vleeshuis, waarin het Museum Vleeshuis | Klank van de Stad huist, is toe aan een  grondige restauratie. Het gebouw dateert uit het begin van de 16de eeuw en is als monument beschermd.
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook