Rating: 4 op 5 (31 stemmen)
  Nuance is een restaurant in Duffel. Restaurant Nuance kreeg een score van 17/20 in GaultMillau 2011 en in GaultMillau 2012. Nuance heeft ook 2 Michelinsterren.

Op het menu van restaurant Nuance staan zowel vlees- als visgerechten. Je kan er ook kiezen voor het 'smaaknuances' menu. Dit menu kost 75 euro, en met aangepaste wijn 100 euro.

Nuance wordt enthousiast uitgebaat door Thierry Theys en Sofie Willemarck.

Nuance is gelegen in het centrum van Duffel en beschikt over voldoende parkeergelegenheid vlakbij het restaurant.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
visgerechten
vlees
Budget: 
€75.00
Openingsdagen: 
Maandag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Gesloten op dinsdag en woensdag
wijk: 
Adres

Kiliaanstraat 6-8
2570 Duffel

Contact

Tel: 015 63 42 65
Fax: 015 63 42 75
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoMensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Nuance restaurant Duffel

 
Bezoeker
Het onthaal was helemaal niet een twee sterren waardig. De wijnen van het voorgerecht werden een tiental minuten na het voorgerecht geserveerd. bovendien werden wij om 16u30 verzocht het restaurant te verlaten voor de schift van 's avonds, terwijl we met een groep van 40 een lunch hadden benut!!
Bezoeker
3
Nuance is een goed restaurant maar volgens mij een beetje gehypet. In mijn ogen een goede 1-sterrenzaak, als ik vergelijk met eerdere bezoeken aan verschillende (sterren)restaurants. Bediening: De gastvrouw en sommelier konden mij niet 100% overtuigen qua stijl en presentatie. Kan niet juist uitleggen waarom, is een bepaald gevoel. Bij de aangepaste wijnen werd er ruim ingeschonken, maar uiteindelijk hadden we bij de 6-gangen menu enkel bij de eerste 4 gangen wijn. Er waren geen wijnen voorzien bij de 2 desserts. Jammer, aangezien het toch 50 euro extra was voor de aangepaste wijnen. Smaken: Het eten is mooi en modern gepresenteerd. Alle borden bevatten veel verschillende smaken en texturen. Zacht, krokant, koud, bevroren, warm, zuur, zoet,... Mooie combinaties maar toch waren er veel dezelfde zuren en ingrediënten die terugkwamen, vooral bij de hapjes en de visgerechten. Soms waren de zuren iets te sterk aanwezig zodat de pure smaak wegviel, o.a. bij de noordzeekrab. nog 1 klein puntje van kritiek: mijn vrouw had aangegeven dat het etentje voor mijn verjaardag was, maar er werd hier geen aandacht aan gegeven. Ik had toch een kleine attentie verwacht of tenminste een welgemeende proficiat. Helaas. Ter vergelijking; bij de verjaardag van mijn vrouw in Oud Sluis werd er een extra dessertje voorzien en werden we ontvangen in de keuken. wij gaan waarschijnlijk niet meer terugkomen.
Ingrid Peersman
5
Alleen maar lof over deze nieuwe ervaring. We zijn super ontvangen en hebben fantastisch gegeten. Van ons een topadresje om te koesteren.
Bezoeker Hans Duson
Sublieme keuken die me echt verrast heeft. Ik heb zelden zo lekker en fijn gegeten. Vlotte, attente en zeer vriendelijke bediening. Een aanrader. Ik ga zeker terug! En niet alleen!
Bezoeker Delcroix
5
Op tweede pinksterdag zijn we met 4 (vrouw, zoon en vriend) gaan eten in Nuance. We zijn echt aangenaam verrast: de lunch was gewoonweg subliem. De presentaties waren kunstwerkjes en de smaken waren fijn. De sommelier en de gastvrouw waren heel sympathiek. Hier gaan we zeker nog een keer gaan genieten, want iedere 6 weken verandert hun menu volledig. Proficiat dat zulke jonge mensen zo'n kwaliteit kunnen leveren.
familie vdb
5
topervaring !! lekker eten, 2sterren waard. dank voor de gezellige culinaire wandeling.
Bezoeker
5
Voor ons was het een speciale ervaring! Het eten is subliem de keuze van de wijnen schitterend om nog maar van de bediening te zwijgen. Dit restaurant verdient zijn sterren zonder enige twijfel. Wij gaan zeker terug. Een dikke pluim voor dit team.
The happy cookers
We zijn een clubje van 4 mannen die meerdere keren per jaar op (sterren)restaurant gaan. Ons bezoek aan Nuance was geen onverdeeld succes. De start was goed, de beste champagne die we ooit al gedronken hadden. De amuses waren verzorgd maar het brood kon beter. De bediening is ons inziens te zakelijk. Je zit niet echt op je gemak in het restaurant. De sommelier bezit een grondige kennis van de aangeboden wijnen. Het smakenpalet was vrij vlak. Er komen ook vaak dezelfde ingrediënten terug. De prijs die je betaald is normaal voor een 2-sterrenzaak maar je hebt de indruk dat je blijft betalen (champagne en koffie waren niet inbegrepen in het all-in menu). Het kan overal gebeuren maar in mijn tweede voorgerecht zal een donkerblond haar. Jammer!!

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook