Monster Jam in het Sportpaleis  
Datum: 
7 september, 2019 (Gehele dag) - 8 september, 2019 (Gehele dag)
Oorspronkelijk kwam het spektakel op 23 en 24 maart 2019 naar het sportpaleis deze is verplaatst naar de nieuwe data 7 en 8 september. Heeft u tickets gekocht voor 23 maart ‘s middags dan telt u ticket voor 7 september ‘s middags. Hetzelfde principe telt ook voor de andere shows. Heeft u in alle vreugde kaarten gekocht voor de Monster Jam van 2019 maar kan u er op de nieuwe data niet bij zijn is het mogelijk om uw tickets terugbetaald te krijgen. 

Monster Jam ofwel een spektakel op (1,60 m hoge en 1,09 m brede) wielen. Doen wereldbekende monstertrucks mee zoals: Grave Digger, El Toro Loco, Maximum Destruction en nog veel meer. De monstertrucks en hun bestuurders worden aan een speciaal parcour voorgesteld. Het parkour bestaat net zoals alle andere jaren uit modder, autowrakken en andere obstakels.

In de freestyle ronde krijgen de bestuurders meestal 90 sec om zowel het beste van bestuurder en monster te laten zien. Hoe beter of cooler de stunt hoe meer punten de bestuurder hiervoor krijgt. Enkele mogelijkheden om punten te scoren zijn: stunts goed uitvoeren, redding bij een bijna crash, origineel zijn, obstakels achterstevoren uitvoeren en veel meer.
Voor het eerst kan het publiek met zijn of haar smartphone in real time stemmen op de winnaar in de categorie freestyle en two-weel. 

Voor de show is er gewoonlijk een Pit Party, ook bij deze editie zal de beruchte Pit Party er zijn. Hier kunnen fans voor hun favoriete voertuig van dichtbij zien en de bestuurders spreken of vragen achter een foto of handtekening. 

Plaats: 
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen
Prijs: 
€30
Bijkomende info: 
Pitpas: 11,21 euro, enkel te koop als upgrade op een gewoon toegangsticket (van 11.30 tot 13.00 uur). Familypack: 20% korting per 4 tickets (2 volwassenen + 2 kinderen of 1 volwassene + 3 kinderen, niet beschikbaar op categorie 1).
Nog geen stemmen

meer over:

Geef jouw mening over Monster Jam in het Sportpaleis

 

Deals

Volg ons op Facebook