Diamonds and PearlsRating: 3.6 op 5 (54 stemmen)
 

Diamonds and Pearls is een restaurant en hotel in de Pelgrimstraat in Antwerpen. Het restaurant beschikt over vijf exclusieve duplexkamers waar de gasten gebruik van kunnen maken, mits extra betaling natuurlijk.

Je vindt hier verschillende soorten gerechten op de menukaart. Zo zijn er vegetarische gerechten en gerechten uit de Internationale en Fusion keuken.

Alle ingrediënten zijn kraakvers, de bediening is goed, er is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en je eet in een gezellig, eigentijds kader.

Openingsuren:
Wo, do, vrij en za open van 18.00u-22.00u.
Zo open van 11.00u-22.00u.

Maak een reservatie
Book Now
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
vegetarisch
Budget: 
€17.50
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adres

Pelgrimstraat 26
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 289 39 95

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Diamonds and Pearls

 
Bezoeker
Verleden zondag gebeld voor een reservatie met een Flairbon. Vermits maandag & dinsdag gesloten, reservatie gevraagd voor woensdag. Dit kon niet vanwege ook gesloten, dan maar geboekt voor vandaag 13/9. We zijn zelfs niet binnen geraakt, stonden voor een gesloten deur.Omwonenden maakten ons erop attent dat wij de eersten niet waren in dit geval. Ook wij hebben dus een ander en gastvrijer adresje opgezocht. Dit is echt niet de manier om een zaak te runnen.
Bezoeker
gaan brunchen echt super slecht en dat voor 12 euro in de plaats van 26 euro met groupon koffie en sinaassap appart te betalen aanschuiven want minieme eten stond op toog iedereen trapte op mekaars voeten frans brood in stukken gesneden en geen broodjes aangebrande koekjes zonder smaak met niks in
De Becker I en partner
5
Zondag 18 maart zijn we met reservatie, een grouponmenu komen degusteren, het eten was super lekker, met goed gevulde borden, wij waren aangenaam verrast na al die negatieve commentaren te hebben gelezen, het restaurant zal vol en 1 garçon bediende alle tafels op een zeer professionele en zéér vriendelijke wijze, en de wachttijden waren echt niet overdreven lang, wij hebben alleen maar lof voor het restaurant, zijn keuken én zijn personeel,( ook van de keuken) zeker voor herhaling vatbaar, ook zonder een groupon bonnetje
Bezoeker
reservatie gedaan voor een tafel van 6 pers. om 19u bij aankomst bleek er geen tafel vrij te zijn er werd voorgesteld ergens nog een uurtje te gaan aperitieven en dan zouden we plaats hebben. Om 20.15 hadden ze juist het dessert geserveerd aan de tafel die voor ons zou behouden worden. Hallo hoe laat zouden wij dan kunnen eten (mensen kunnen daarna best nog iets bestellen voor te drinken en wij dan maar wachten) Dus andere oorden opgezocht. Bedankt Diamonds & pearls
Van den Plas
Deze ochtend gereserveerd voor een ontbijt met bubbels met een grouponbon. Deur stond open, lichten aan. We zijn gaan zitten, maar hebben niemand gezien, ook in de keuken beneden was geen volk te bekennen... Na 20 minuten was ons geduld op en zijn we maar vertrokken.
Bezoeker
Zeer onvriendelijk (dronken???) personeel. Eten zeer basic (alles geserveerd op karton!). Zeer kleine tafeltjes waar alles bij elkaar gepropt werd. Elk plaatsje werd benut om een tafeltje te plaatsen. Het restaurant, toilet.. was niet echt proper. Helemaal anders dan de foto's op de website. Doch de onbeschoftheid van de ober was de grootste frustratie. Alles werd gewoon op de tafel gegooid. Hele lange wachttijden tussen de gerechten. In de garnaalkroketten was geen garnaal te bespeuren. Frieten koud tegen het vlees gebakken was. Jakkes!
Familie Nollen
Begin maart reserveerde ik een tafeltje voor3 personen om 18U bij Diamond and Pearls . Bij de reservering vroeg ik of een kleine hond in het restaurant toegelaten was. Ik kreeg als antwoord ' geen enkel probleem'. Groot was onze verbazing dan ook toen we arriveerden , er 1) geen plaats was (dus geen reservatie genoteerd, restaurant zat overvol) en 2) ze geen hondjes konden toelaten dus dit was een 'vaderdag ' in mineur , en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Sander
Ik ben vorig jaar gaan eten met mijn vriendin, de bediening was goed het eten was lekker en we dachten herhaling vatbaar. Ik ben dus en lange periode niet geweest, pas 2weken gelden ben ik terug binnen gestapt, er was ander personeel, allemaal jongens. De bediening was heel goed door 2 jonge garcon's, maar dan kwam er een bruut die precies nooit in een horeca heeft gewerkt. Hij smijt met borden op de toog, hij stonk overdreven hard naar drank en op het einde probeerde hij ons nog weg te jagen de rekening werd gewoon gegeven zonder dat we het vroegen. Uitbater doe er iets aan !!!!
Kathy
1
we hadden gereserveerd met een flair-bon en toen we er op 23-10-2010 werden we heel arogant behandelt we kwamen er binnen ze lieten ons er staan, vroegen we voor onze tafel, hij zei dat er iemand kwam na 10min kwam hij heel ombeschoft en zei dat er geen plaats was en te laat waren, terwijl we gereserveerd hadden HEEL AROGANTE GARCON'S Hier komen we nooit meer!!! deze zaak is klanten niet waard
Bezoeker
Eten met Flairbon: alles was inbegrepen, dus ok. Kleinere porties dan à la carte: doen ze allemaal...Maar...de zaakvoerder was verschrikkelijk arrogant, op het onbeleefde af! Als die man al zo doet tegen de klanten, wat moet dat dan tegen z'n personeel zijn??? Nog véél te leren jongen!!! 1x en nooit meer!

Foto's van Diamonds and Pearls

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook