De Vlegel brasserieRating: 3.4 op 5 (77 stemmen)
 

De Vlegel is een brasserie in Mortsel.

Specialiteit van brasserie De Vlegel zijn ribbetjes, halve kip en hammetjes op de plank geserveerd. 

Alle dagen tot 11u00 "ontbijt van de dag" aan € 1,50
Alle dagen gratis koffie bij pannenkoeken.

In de zomer kan je genieten op het terras en ook de laptop is welkom want er is een hotspot voorzien.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Budget: 
€30.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
alle dagen open vanaf 08u00
Extra info: 
Terras
wijk: 
Adres

Mechelsesteenweg 20-22
2640 Mortsel

Contact

Tel: +32(0)3 449 11 44
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over De Vlegel brasserie

 
Viv
2
Gisteren met een vriend ernaartoe gegaan Ik vraag aan de serveerster of er iets wordt gedaan of gegeve Want hij verjaarde Die zei nee niks Is da zoveel moeite om iets te doen voor een klant
Dijana
Obers die geen Nederlands kunnen ! Dure prijskaart voor de kwaliteit gelijkaardig aan een lunchgarden. Kom daar zeker niet meer terug
Kennes
Wilden met vrienden uit Duitland hapje komen eten. Het nam al 15 min. in beslag voor ze aan de tafel kwamen opnemen. Je moest zelf de bestellijst invullen. We hadden de menukaart uitgebreid kunnen overlopen en vielen allen achterover hoe duur de gerechten en drankjes waren. We zagen bij buren het eten serveren en het waren povere porties bv.vies uitziende stoofvlees, kleine portie friet en mini salade aan 21€. De andere schotel een wokgerecht was erg klein en zag er op zijn minst smakelijk uit. De toiletten waren schandalig vies. Urinegeur, overal toiletpapier in uitpuilende vuilbakjes en grond. Onze vrienden en wijzelf waren echt geshockeerd. We geven graag geld uit aan eten, maar dan moet de prijs- kwaliteit correct zijn. Dat daar nog iemand een 2de maal komt eten snappen wij niet. Misleidende, vieze schandalige zaak. Wij hebben dan besloten om alleen een koffie te nemen. Dat hier nog geen controle is geweest snap ik al evenmin.
Helga Wellekens
Telkens wij naar De Vlegel gaan moeten we heel lang wachten om te kunnen bestellen. Hetzelfde scenario herhaalt zich als je wil afrekenen. Als je een bus of tram wil halen mis je die gegarandeerd. Vandaag moesten we weer lang wachten om een drankje te bestellen. Omdat ik dorst had, nam ik een slok uit een flesje water dat ik altijd bij me heb en zette het voor me op tafel. Toen de dienster kwam, vroeg ze me het flesje van de tafel te nemen. Ik bestelde echter tegelijkertijd twee drankjes, een voor mezelf en een voor mijn man. Tijdens het wachten wou ik nog een slok van mijn flesje nemen, maar dat was buiten de dienster gerekend. Boos kwam ze me terechtwijzen omdat ik het flesje nog steeds niet had weggestopt. Bovendien kwam even later een andere kelner opnieuw de bestelling opnemen: mevrouw wou ons niet meer bedienen! Bij het afrekenen moesten we weer een hele tijd wachten. Ik ben dan zelf maar aan de kassa gaan afrekenen, want de kelner kwam maar niet. Kort samengevat: De Vlegel heeft een prachtig terras, een lakse en soms vrijpostige bediening en ook zeer middelmatige gerechten.
Bezoeker Mia
5
Altijd goed bediend, wij gaan zeker elke maand met 8 vrienden eten voor of na toneel. Wij worden steeds vriendelijk onthaald,hebben op korte tijd en allemaal tegelijk ons eten.
Stefan
1
niet voor herhaling vatbaar - veel lawaai - lange wachttijden
Anna
4
Lekker gegeten woensdagavond. Uitgebreid menu, goed klaargemaakt en vriendelijke bediening. Ik begrijp sommige eerdere reacties niet. Betaald met bankcontact
Alwina
4
Vorige week woensdag opening, superleuk supergeammuseerd!!!!!Een aanrader!!!!
COZZE
1
altijd lekkere mosseltjes, maar bij het reserveren neemt niemand de telefoon op (?) al goed dat er plaats was. En nergens staat er vermeld op internet dat er geen kredietkaarten aangenomen worden. Al goed dat we cash genoeg bij hadden. Maar buiten steak of Mosseltjes zou ik daar niet nemen, is nogal "grootkeuken" en niet echt verfijnd. Als het druk is , slaagt met soms de bal wel mis..
COZZE
De mosseltjes zijn daar altijd heerlijk en aan promotie dan ook een aanrader. Maar buiten steak en mosseltjes toch niet echt dé verfijnde keuken. Als je belt om te reserveren, neemt men gewoon niet op (?!) Zeer raar, en nergens staat er vermeld dat de Vlegel geen kredietkaarten aan neemt. Al goed dat we genoeg speciën bij hadden. Ocharme die kelnertjes die moeten uit hun eigen zak betalen wanneer de klanten zgz naar bancontact gaan om geld te halen en niet terug komen. Rare mentaliteit toch wel..

Foto's van De Vlegel brasserie

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook