Rating: 3.3 op 5 (8 stemmen)
 

Restaurant Trópicos, het befaamde Braziliaanse Mexicaanse restaurant in Antwerpen centrum. Gelegen in het verlengde van de Schuttershofstraat en Hopland op de hoek van de Tabaksvest.

"Trópicos" betekent "de Tropen", de keerkringen, de Kreefts-en de Steenbokskeerkringen die Mexico en Brazilie doorsnijden, vandaar de naam van dit enige Brazilaanse Mexicaanse restaurant ter wereld. 

Trópicos heeft ook een catering/partyservice voor diners en Zuid-Amerikaanse partijen buiten het restaurant, een take-away service en een prachtige Zuid-Amerikaanse verdieping, de Rio de Janeiro feestzaal, boven het restaurant voor groepsdiners met een eigen bar en bediening tot 100 personen. In het weekend is reserveren aan te raden, tel. 03 231 99 64 , vanuit NL: 0032-3 231 99 64
 

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
braziliaans
mexicaans
Budget: 
€30.00
Extra info: 
Bar-Lounge
Uitgaansrestaurant
Brunch
wijk: 
Winkelgebied: 
Adres

van Cuyckstraat 2 hoek Hopland - Tabaksvest
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 231 99 64
WebsiteRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Trópicos

 
dolfijntje
2
. Cocktails niet slecht. Eten niet slecht maar ook niet uitstekend, maar vooral heel duur voor wat men krijgt. In Antwerpen zijn er veel meer restaurants waar prijs-kwaliteir veel beter is.
Bezoeker
op zich is het eten er niet slecht maar prijs kwaliteit is het volledig uit verband gehaald. Veel te duur voor wat men krijgt, Danny
an 't werken
Tropicos staat voor de lekkerste verse caipirinha cocktail zoals je dat krijgt in Rio de Janeiro, en niet te vergeten ook die heerlijke Braziliaanse of Mexicaanse wereldgerechten zijn bij Tropicos om van te smullen.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook