Rating: 3.6 op 5 (28 stemmen)
 

Kiekekot is een restaurant aan de Grote Markt in Antwerpen. Specialiteit van het huis is kip natuurlijk, maar ook gerechten op de grill.

Tel.nr.: 0032 3 232 15 02

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
grill
Budget: 
€-25.00
Openingsdagen: 
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adres

Grote markt 35
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 232 15 02

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Kiekekot

 
Jean
1
Zo ongeveer de meest hallucinante, culinaire ervaring ooit: iets dat ooit een kip is geweest en nu ronddrijft in een drek-achtige saus, verkeerde bestellingen die we krijgen, belabberde hygiëne: dit is een item voor inspectie van Volksgezondheid. Bizar dat zoiets blijft nog bestaat anno 2011. PLUS JAMAIS, schande !!
Bezoeker
gisteren met 4 personen gaan eten om 18.00. bestelling werd niet goed begrepen door serveerster, blijkt later.3 personen krijgen hun halve kip zonder saut en zonder frieten. (na 45 min.wachten)na 20 min worden de sauzen en de frieten gebracht na ter herinnering brengen dat de schotel van de 4e persoon ook nog moet volgen.resultaat: 1 persoon dient alleen te eten; anderhalf uur kwijt aan ergernissen.Indien u open wilt blijven zal u dringend iets aan de bediening moeten doen en aan de keuken!!!!!
deto69
1
Hoewel het eten daar zo nu en dan wel ok kan zijn is de service ver onder de maat. Daar met een groep heen gegaan en daar een uur zitten wachten zonder een spoor van eten. Hun uitleg dat het druk was echter er zat niemand in het restaurant. We hebben de drankjes afgerekend en vertrokken. Als toetje kregen we de dreiging dat we het eten ook moesten betalen ondanks dat we het niet hadden gehad en anders bellen ze de politie. Ongelofelijk. Te mijden!!
Jens
5
Ik ben het eens met de andere mensen hier. Lekker eten, leuke, grappige bediening (vooral die mevrouw). Mijn vriendin moet glutenvrij eten, de eigenaar kwam aan tafel en maakte een glutenvrij diner klaar voor ons! Tof! We komen zeker terug, en inderdaad prijs kwaliteit is goed in balans !
Sandra
5
Kom weer vaak binnenzakken, lekkere kiekes en leuk personeel. De uitbater (ook kok) komt aan tafel vragen of alles naar wens is, en dat is het ! Voor de centjes hoef je het niet te laten, het is goed, veel voor niet veel euro;s
Peter_Jan
5
Na een weekendje Antwerpen sloten we af bij het Kiekekot. Tijdens de rondwandeling in Antwerpen viel ons het restaurant op. We moesten wel even wachten want het was bom en bom vol, maar dat was de moeite waard! Heerlijke kip gegeten, en de scampi's zijn voortreffelijk!
naam
3
lekker kippetje ,alles schoon fris en verse salade. Niets mis mee.
Pally
4
Prima gegeten. Kip saté zoals het hoort en mijn tafelgenote een heerlijk halve kip.Ruime frisse salade als garnituur.mooie porties en prijs/kwaliteit zeker waard. Nette bediening. Een biertje erbij en wat wil je nog meer!
Noëlle
5
Goed gegeten, alles vers. De menu kaart is het zelfde gebleven alleen de prijzen zijn omlaag gegaan. Wij (gezin met twee kinderen) komen zeker terug. (al is het alleen al voor de lollie's)
Bezoeker
1
Is nu overgenomen door Nederlanders en geen aanrader meer. De menukaart is aangepast naar Nederlandse normen. Volgens mij zijn de prijzen ook omhoog en buiten de kip komt alles uit blik. Is niet meer wat het was Nederlanders zullen dit voldoende vinden maar Antwerpenaars zijn beter gewoon.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Lange Slachterijstraat 3-5
5
Franklin Rooseveltplaats 9

Volg ons op Facebook