NoorderterrasRating: 3.1 op 5 (42 stemmen)
 

Het Noorderterras heeft drie verdiepingen ter beschikking:

het gelijkvloers: dit is de clubafdeling. Iedereen kan hier op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10 uur terecht voor een leuke avond uit.
Het restaurant: dit is gelegen aan de wandelpromenade vanwaar er een prachtig zicht is op de Schelde.
de bovenverdieping: hier is de loft gevestigd. Deze ruimte is perfect om te loungen. Deze ruimte kan ook afgehuurd worden voor feesten.

Er is een grote parking ter beschikking.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Cafe
soort cafe: 
Clubs
Adres

Jordaenskaai 27
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 290 08 57
WebsiteCafés in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Noorderterras

 
Biekeb
Helaas kan niet veel positiefs melden. Met Groupon bon 3 gangenmenu. Aperitief maison was heel lekker, witte huiswijn was ook OK (bijbetalen natuurlijk)Soep: niet afgekruid maar met wat peper en zout OK. Dan bijna 2u wachten. De boerenstamper is echt gewoon puree uit een zakje, zogezegd met karnemelk??? Maar echt niet smakelijk, koud, niet afgekruid een troep in een diep bord met drie in frietvet gegooide tongrollen met wat tomatenstukjes en iets wat op spinazie lijkt afgewerkt met enkele garnalen. Mijn man idem dito, garnalen met twee gepocheerde eieren. We hebben het gewoon teruggegeven. MOet wel zeggen dat men ons gepresenteerd heeft om iets anders klaar te maken maar als je twee uur gewacht hebt op je eten heb je echt geen zin meer om nog te wachten. We zijn zonder dessert onmiddellijk vertrokken. De mensen in de bediening deden hun best daar is echt niks van te zeggen. Ik weet niet wat er mis loopt! Spijtige zaak, ligging is fantastisch.
katti
zaterdag gaan eten met grouponbon, een fiasco, enorm lang moeten wachten op het eten, om uiteindelijk puree uit een pakske ,tongen uit de diepvries in de frituur gegooid, te krijgen. Damestoilet geen wc papier, koffiedras op de trap naar de wc. Twee garcons voor de bediening voor binnen en buiten, serieus onderbemand. Chapeau voor de enige garcon 'Alain' die alles onder controle had en er beleefd en vriendelijk bij bleef. Op deze manier kan deze zaak niet blijven draaien ,jammer, geen aanrader
Bezoeker
2
Wij zijn zaterdag gaan eten met een bon van Groupon. Ondanks dat we op voorhand onze keuzemenu al hadden doorgegevn hebben we op elk gerecht vrij lang moeten wachten. Alleen de rekening kwam vrij snel. De keuken was blijkbaar niet erg goed georganiseerd. Het eten was wel ok. Maar aan de volle prijs denk ik niet dat ik er nog terug ga (en anders ook niet) De damestoiletten waren vuil en handzeep was op.
Bezoeker
Net terug van een lunch met de grouponbon. 2,5 uur moeten wachten en zijn uiteindelijk vertrokken zonder nagerecht. Bij de reservatie hadden we onze keuzes al moeten doorgeven, dit zou dus voor een snellere service moeten zorgen... Voorgerecht was ok, hoofdgerecht zware tegenvaller. Tonijn was veel te hard gebakken. De kok heeft hier duidelijk geen kennis van zaken. Ook in de zaal blijven ze achter, passieve houding en enkel interesse in het afwassen van de glazen. Hier is men duidelijk het noorden kwijt!
Bezoeker
Wij zijn woensdag ook gaan eten met de grouponbon. Het eten was OK maar hebben 2 uur kunnen wachten op ons hoofdgerecht. Dit terwijl iedereen daar aanwezig heeft kunnen kiezen uit 2 gerechten!!
Bezoeker
4
Wij zijn hier zaterdag gaan eten met vrienden met een groupon (komt neer op 15 EUR pp voor 3 gangen met de groupon/ normaal 30 EUR). Lekker gegeten en goeie porties. Ikzelf heb duo van garnaal en kaaskroketten genomen. Niets op aan te merken. Hoofdgerecht was Varkenshaasje met kroketjes. Ook zeer lekker en mals. Onze vrienden namen de tonijn. Ook zeer lekker, maar voor hen mocht het ietje minder gebakken zijn. Misschien zou de ober dit kunnen vragen als hij bestelling opneemt hoe het gebakken moet zijn. Desert was panna cotta met rode vruchten en coulis. Niet te zoet, dus perfect. Zeker waar voor je geld! Ik wil er gerust nog eens gaan eten. Pluspunt is dat je tafels hebt met zicht op de schelde met mooie zonsondergang.
Rudy L.U
1
grote miskleun

Foto's van Noorderterras

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

café's

5

De Cargo Zomerbar is ook deze zomer weer open. Antwerpen is sinds 2 jaar een...

5

De Schacht is een bekend studentencafé in Antwerpen. Café De Schacht is de tweede thuis...

5

Update: De Kastaar bestaat niet meer

...
5

In museumcafé Pixel kan je voor of na je bezoek aan het Fotomuseum (FOMU) terecht voor een...

0
...
0
8tea5 is een klein café in Antwerpen. 
Ze verkopen enkel en alleen Bubbletea in...

Volg ons op Facebook