Populaire shops

4.565215
28
3.30769
1
3.579545
8
3.7483
5
2.526315
22

Fish & Chips kledingRating: 4.5 op 5 (124 stemmen)
 

Fish & Chips is een kledingwinkel waar je niet enkel terecht kan voor je kleren, maar ook voor schoenen, rugzakken en andere accessoires. De Fish & Chips winkel is gevestigd in de Kammenstraat. Het aanbod richt zich vooral naar jongeren en zij die zich graag speciaal, jong en hip kleden.

Je vindt heer heel veel jonge en speciale merken, bekende merken. O.a.: Eastpak, Carhartt, Die For It, Dickies, Entnies, Paul Frank, Split, Vision, Vans, Fred Perry, Adidas, Levi's, April'"77, Criminal Damaage, Cheap Monday, Fallen, Volcom, Ichi, Pussy Deluxe, Angel Age, Emily the Strange.
Maar er zijn er nog véél meer!

Soms komen er bands optreden. Zo heeft Smooth Lee ooit een exclusief optreden gegeven.

Categorie: 
Shopping
Soort winkel: 
Kleding
Accessoires
Schoenen
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Open van 10.00u. - 18.30u.
Winkelgebied: 
Adres

Kammenstraat
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 227 08 24

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoWinkels in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Fish & Chips kleding

 
Dn Dirk
1
Vandaag nog eens geweest. Vond het vroeger een toffe winkel, maar nu is het gewoon de 3e vestiging van Men at Work in de stad. Compleet met dezelfde actiekortingpunten toestanden.. Erg jammer dat zo'n overname heeft plaatsgevonden.
jidifoofoo
Het concept van Fish&Chips is nu eenmaal veranderd sinds de overname van Men at Work. Je kan hier over blijven klagen of het vanuit een anders standpunt bekijken. In tijden waar uitgesproken subculturen uit ons straatbeeld zijn verdwenen zou het aanbod van vroeger alleen maar een faillisement betekenen. Het aanbod op het moment bevat een mooie mix van casual/streetwear/casual chiq. Het is een winkel geworden waar je met heel de familie heen kunt gaan en waar iedereen wel wat zal vinden. Het argument van de prijzen is simpel te weerleggen met de term 'merkkledij'. Ik snap niet wie de trend heeft gestart om te klagen over prijzen van merkkledij, maar het komt nogal hypocriet over. Exclusiviteit betaal je nu eenmaal. Het mooie aan het men at work beleid is dat je er ook goedkopere eigen merken kan vinden (Angel Age, Ichi, Die For It, 8mm, 8millimeter etc.) Je vind er nog steeds Stüssy, sixpack, carhartt, obey en andere streetmerken die vroeger evengoed van de partij waren. De expo's zijn er nog steeds, de muziek kan eeuwig worden bekritiseerd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je je hier geen beeld van kunt vormen als je hier om de twee weken 5 minuutjes binnenstaat. Er komen nog steeds mensen draaien op zaterdagen, en de muziekgenres die er worden gedraaid ga ik niet beginnen opnoemen. Kortom: het is een nieuwe winkel met dezelfde naam. Je kan er over blijven klagen of gewoon nog eens binnenstappen en ontdekken dat er nog steeds merken hangen die je zullen aanspreken. Dus voor de moraalridders, wees blij dat dit authentiek stukje Antwerpen niet een zoveelste h&m is geworden, en in een ander jasje nog steeds een plek is waar de jongeren van Antwerpen en omstreken hun cans komen halen en hun ouders doodfrustreren met veel te smalle broeken. Zelf had ik ook liever de oude fish, maar deze had nu eenmaal een beperkte levensduur. Dus koester de oude fish, en gun de nieuwe generaties hun moderne variant. Tot slot er nog even bijvoegen dat de etalages nog steeds door local heroes worden gemaakt, elk op hun eigen manier. Internethaters mogen gerust eens langskomen en dit overtreffen.
Bezoeker
4
wat een heerlijk genuanceerde reactie hieronder... Fish & Chips: fijne winkel en prima service. niet altijd wat je zoekt - afhankelijk van de smaak van mijn dag en hoe mijn haar zit : ) niet goedkoop, wel kwaliteit.
Bezoeker
ik ben net bij de fish 'n chips geweest en die is super neig 'ver-soft'; vroeger was die kei hard, me muziek vollen bak, en nu ? + de kleding stijl is ook redelijk neig veranderd.. Spijtig; :O
Nic
De tijd dat Fish en Chips trendy was is voorbij sinds man@work de boel heeft overgenomen..Een alternatief verpakkingtje maar vanbinnen puur hard zaken doen.; ook de kledinglijn is ferm achteruit gegaan.; bediening is alsof het personeel.;ja ze hebben allemaal een functie hoor ground manager (wil zeggen een winkelbediendeke die de baas is op het eerste verdiep en daar dan ook zijn heel ego aan heeft opgehangen.. een of ander vetgemeste tatoeage punk die zo onbeschoft is als een Duitse scheper bij de nazi's. Nu ze doen maar mij zien ze er niet meer.;geef mij maar VaudeVille of FANS dat is tenminste nog authentiek.

Foto's van Fish & Chips kleding

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

winkels

5

In Artifex komt u meer te weten over alle aspecten van graffiti.
Je kan hier terecht voor spraycans...

5
Fietsen De Geus is een fietsenwinkel op het Zuid in Antwerpen.
5
Gamma Merksem is een vestiging van de bekende winkelketen Gamma.
Gamma verkoopt...
5

DE SPECIAALZAAK VOOR KOUSEN-PANTY'S-ONDERGOED - NACHTKLEDIJ EN ZAKDOEKEN

Schoenmarkt 20...

3.5

Primark is een Ierse kledingwinkelketen dat voornamelijk budgetkleding verkoopt. Primark heeft...

5

Antwerpen bruist van leuke, nieuwe concepten en daar is ...

Volg ons op Facebook