't Fornuis restaurantRating: 3.8 op 5 (240 stemmen)
 

Restaurant 't Fornuis van chef Johan Segers is sinds 1977 een vaste waarde in het centrum van Antwerpen. In 't Fornuis komt de chef zelf voorstellen wat er op de menu staat. 

Restaurant 't Fornuis heeft ook in 2012 zijn Michelin ster kunnen behouden met een fijne franse en belgische keuken. 

In GaultMillau 2012 krijgt het restaurant van Johan Segers een score van 18/20. 

Reservatie

Tel. +32 3 233 62 70

Kookboeken van Johan Segers

Tot op de graat
Tot op de graat€ 22,50
Tot op het bot
Tot op het bot€ 24,99
De Dagschotel
De Dagschotel€ 19,99
Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
frans
Budget: 
€80.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Adres

Reyndersstraat 24
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 233 62 70

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSchrijf een review over 't Fornuis restaurant

 
Guy de Walef
5
Uitstekende lunch genoten in aangenaam gezelschap en een rustig en uiterst verzorgd kader. Zowel de suggesties die door de chef zelf met enthousisme werden toegelicht als de wijnen die de keldermeester met de gekozen gerechten kundig combineerde maakten van de lunch een memorabele gebeurtenis. Waarvoor dank.
willy aelbrecht
4
mooi interieur, prima onthaal door de chef, zeer lekker gegeten. ik hou van bier en dit aanbod is zeer mager. toch ga ik terug.
Bezoeker
Super goed gegeten, een echte aanrader! Een ervaring rijker, waar de chef aan tafel komt en alles voorstelt wat hij te bieden heeft, zeer aangename man. Je weet geen prijzen en ook niet bij de wijnkaart dit is aangenaam als je niet wilt dat je medegezellen de prijs zien. Met 3 man gaan eten, alles erop en eraan, waren we een 450 euro kwijt. Dit geef ik er graag aan, helemaal voldaan en goed gevuld gingen we door.
Spin
2
Een goede eerlijke keuken met respect voor het produkt. Wat mij stoorde is de bediening, deze was echt ondermaats. Ik waande mij in Praag, daar ruimt men ook de borden af terwijl nog sommige mensen aan het eten zijn. De sommelier was totaal geen meerwaarde voor onze tafel. Verder moet men misschien eens kijken wat de mensen aan het drinken zijn. Bruiswater inschenken bij plat water, sorry maar daar betaal ik dus niet graag zoveel geld voor. Eten was top en 1 ster waardig, niet meer.
Marc Boehme
Mijnheer Segers Ik ben een hele tijd geleden komen eten in uw restaurant het was fantastisch , ik bewonder uw kunsten op njam tv maar ik Uw haartooi is afschuwelijk onsmakelijk en oogt niet hygiënisch sorry en ik ben niet de enige die daar zo over denkt Marc
Sebba
2
Vanavond fornuis gedegusteerd, nadien gedegouteerd omwille van de prijs. Minstens dubbel te duur voor veel te weinig eten dat je met een gezonde liefde voor je producten thuis zelf kan maken. Geef mij maar Peter Goossens..., dat kan ik zelf niet.
Wesenbeek Karin
Echt wil er komen eten maar ik geraak niet ik ben niet meer zoveel te been maar u keuken is om duimen en vingen van af te likken echt waar
Fam. Tersago
5
De meester chef bied een verfijnde keuken met een subliem smaken pallet. Dit alles in een aangenaam kader met vriendelijke en toch professionele service. Elke euro meer dan waard !!!
Marc & Marleen De Meyere-Dhont
5
Geachte mijnheer Segers;beste Chef, Begin deze week kwamen we onze 41° huwelijksverjaardag vieren in uw restaurant,waar we al zo lang naartoe wilden. Bij het binnenkomen onder de indruk van de warme, huiselijke sfeer van het prachtige oude pand met een klok die twee keer het uur slaat; genietend van het vriendelijke welkom; schrikken van de prijzen van de wijnkaart,maar door uw toedoen goed geholpen door uw sommelier;snoepend van de zalige krab met verrassend krokantje bovenop, van de tarbot met heerlijk zachte mostaardsaus en last but not least van het zalige dessert met opgewelde vijgen met vanilleijs. Het klinkt allemaal heel entousiast, maar eerlijk, we hadden echt nog nooit zo lekker gegeten.Gewoon:dank
HERMAN Pol
4
Goed, geen nonsens keuken... respect voor de goede ingrediënten , alles komt tot zijn recht. Segers is een meesterlijke Sinterklaas. De valse trage...komt meesterlijk zijn gerechten voorstellen en aanprijzen, schouderklopjes van je vriend. Neen , geen kaart... en prijzen...ach de Sint zal je toch niet in de zak steken. Je krijgt de rekening, neen, neen het zijn geen Belgische franken, maar euro's . Wat denk je , 60 euro per man voor een stukje gemasseerd japans Beef met wat tomatensla , een frietje en gesmolten boter. Wat zeg je , budget 80 euro? OK wij zijn voorzichtig geweest met de wijnen maar zonder dessert kwam ons rekening voor 2 man toch op 379 euro uit. Dus beste mensen, ga er heen... ik hou van Johan Segers en zijn kunnen maar wees hem te slim af en vraag na zijn voorstelling de kaart.

Foto's van 't Fornuis restaurant

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook