PoolplanetRating: 3.4 op 5 (61 stemmen)
 

Poolplanet is dé grootste studentenzaak van Antwerpen.

Alle schooldagen GRATIS ONTBIJT. Elke woensdag vers bereide spaghetti voor slechts €4 . Voor de jarige , GRATIS Fles wijn naar keuze.

Met zijn zeer uniek interieur en zijn vele mogelijkheden staat deze zaak borg voor uren amusement.

American pool op perfect onderhouden materiaal aan de laagste prijs per uur..

Ook even internetten of je mail checken met snelle ADSL verbinding het is allemaal mogelijk !

Grote aparte salonruimte met 100 zitplaatsen GRATIS beschikbaar voor verjaardagen, klasbijeenkomsten.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Cafe
soort cafe: 
Ontbijtcafé
Student
wijk: 
Adres

Franklin rooseveltplaats 5
2060 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 234 11 47
WebsiteCafés in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over Poolplanet

 
Bezoeker 4
1
zeer onbeschoft personeel. wou gwn wat poolen met vrienden voor mijn verjaardag. we hadden wat drank besteld na 10min kwam meneer terug en zei dat we moesten bijbestellen of "opdonderen". zeker niet aan te raden
Bezoeker334
Zeer ontevreden! Wij kwamen binnen om te poolen en gelijk werden wij er op gewezen dat we verplicht waren om wat te drinken. Ook het personeel was heel onbeschoft en ongeïnteresseerd totaal niet klantvriendelijk! Zeker niet aan te raden!!!
George de Kabouter
1
Poolplanet personeel, Bedankt voor de ervaring. Vanaf de buitenkant zag het er aangenaam uit. Vanaf de binnenkant was het klote. Het stonk zo intens naar frituurvet en snacks, dat ik spontaan zin kreeg om m'n neus eraf te zagen. De bediening kwam direct op mij af, dwong mij te bestellen en vond vriendelijkheid tonen onmogelijk. Uitleg over het poolen leek een bijzaak. Wat een ondankbaar schepsel dat mij NIET verwelkomde. Gastvrijheid? 1 zonnetje. Ps: de beelden in de hoeken waren aardiger dan het personeel Pps: hoe intens frituur je dat je het 's avonds laat om 12 uur nog ruikt?
Bezoeker
Wa nen ordinairen toestand is me da , die zaak sluit beter! ze verplichte u om iets te drinke of de beveiliging zet je buite! netjes ! ik ga wel op een ander
Bezoeker
1
Wat een onvriendelijk en assosiaal personeel. Ik zat er met mijn vriendin. Zij had een glas ijsthee en omdat ik niet gelijk drinken wou bestellen mocht ik buiten wachten. Ze waren wel zo vriendelijk om de beveiliging te vragen mij naar buiten te escorteren. ZEER Onprofessioneel gedrag. We waren op vakantie en dachten een leuke gezellige Pooltent gevonden te hebben. Ik ben benieuwd hoe lang deze club blijft bestaan als je je klanten weg pest.
Bezoeker
zeer slechte bediening, arrogantie en marginaliteit troef! vies en vuil! blijf er beter weg! aan de obers: zoek een job waarbij je niet met mensen in contact komt
Shkreli George
Ik heb al 6 jaar in pool planet gewerkt. Dat waren de beste jaren van mijn leven..Pool planet is de chikste zaak van belgie en geloof mij want ik heb heel veel gereist. Het personeel van tegewordig ken ik niet maar ik heb Luc en Christian gekend en ik heb heel veel respect voor hun. Het zijn fantastische mensen en bovenalles toffe bassen.. Heel veel respect voor jullie jongens.. Keep going like that jongens en iedereen die dit bericht leezt moet er is 1 keer naar pool planet gaan en mij gelijk geven....Jullie klein ex portiertje George.
Ahmed
De 'vers' bereide spaghetti komt eigenlijk gewoon uit de microgolfoven. De vriendelijkheid van bepaalde obers laat te wensen over. Geen aanrader.
Bezoeker
het is er misschien wel een leuke sfeer, maar daar blijft het dan ook bij. Ik ben er onlangs geweest en het personeel is er alles behalve vriendelijk. ze dwingen je om dingen te kopen, en hebben 0 respect. als je er vaak komt en het personeel kent je dan zijn ze vriendelijk. maar als je er niet vaak komt raad ik je aan er gewoon weg te blijven. op de keuken heb ik niet gelet dus kan ik niets op aanmerken.
Gerda l.
spaghetti zonder smaak 4euro waar is den tijd dat em nog lekker was! en in een open keuken verwacht je toch een net iets meer propere en hygienischere kok,mijne honger was snel over toen ik naar het wc ging en voorbij de keuken kwam!

Foto's van Poolplanet

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

café's

5

De Cargo Zomerbar is ook deze zomer weer open. Antwerpen is sinds 2 jaar een...

5

De Schacht is een bekend studentencafé in Antwerpen. Café De Schacht is de tweede thuis...

5

Update: De Kastaar bestaat niet meer

...
5

In museumcafé Pixel kan je voor of na je bezoek aan het Fotomuseum (FOMU) terecht voor een...

0
...
0
8tea5 is een klein café in Antwerpen. 
Ze verkopen enkel en alleen Bubbletea in...

Volg ons op Facebook